За торгівлю наркотиками у Тернополі судитимуть тренера спортивного клубу

Скеровано до суду справу щодо організованої групи з 3 осіб, які збували наркотики у спортивному клубі міста Тернополя.

Про це сьогодні, 27 серпня, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

“Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 учасників організованої злочинної за ч. 3 ст. 307 КК України, які упродовж 2019-2020 років здійснювали незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах. Організатор групи, що чинив опір поліцейському при затриманні та незаконно зберігав бойові припаси, відповість також за ч. 1 ст. 263,  ч. 2 ст. 345 КК України”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, організатором незаконного бізнесу є тернополянин-тренер одного зі спортивних клубів. Він разом із товаришем та братом створив групу, яка розповсюджувала особливо небезпечну психотропну речовину – PVP. Також встановлено факти зберігання та збуту наркотичних засобів у тому ж спортивному клубі.

затримання наркоторговців

Під час проведених обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження вилучено наркотики та психотропні речовин у твердих, кристалічних, порошкоподібних формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.

На майно обвинувачених накладено арешт. На даний час усі вони перебувають під вартою. Розслідування завершено.

Нагадаємо, масштабна операція із затримання групи наркоторговців була проведена у Тернополі у січні цього року. Тоді під час проведення спецоперації у вечірній час-пік було фактично паралізовано рух транспорту на вулиці Тарнавського.

Щоправда, за інформацією поліції, під час цієї гучної операції у січні цього року було затримано 9 осіб, а не трьох як зараз ідеться у матеріалах прокуратури.

Читайте також:
Смертельна аварія у Шумську: водій “спринтера” збив пішохода і втік (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

У Польщі від удару струмом загинув 24-річний українець

Наступна стаття

На Тернопільщині наступного тижня буде три “червоні зони” карантину