Новий підйомник та соціальна дистанція: для тернополян у Савич-парку готують зимові розваги

Карантин карантином, а зима – за розкладом. А точніше, зимові розваги, які вже облаштовують в Савич-парку.

Цьогорічною родзинкою стане новий підйомник, який допоможе людям краще дотримуватися соціальної дистанції.

Як розповів Тернополісу директор Савич-парку Віталій Кирилов, цікавинок буде багато.

«Наразі триває облаштування території та закупівля всього необхідного. Попри зниження температури, ми ще не проводимо засніження трас. Усе – через погоду. Аби сніг краще лягав та добре тримався на землі, необхідно, аби кілька днів температура повітря протрималася на позначці 2-3 нижче нуля. Саме за таких умов впродовж тижня проводитиметься засніження сноутюбової траси.

Якщо сильний мороз та низька вологість повітря протримаються з десяток днів, то після сноутюбової перейдемо до засніження основної, лижної, та траси для сноубордів».

Щодо розваг, їх цього сезону буде декілька.

«Ми пропонуємо катання на лижах, сноубордах, сноутюбах. Також діє прокат спорядження та одягу. До того ж можна замовити інструктора для навчання як дітей, так і дорослих».

Як уже зазначалося, цьогоріч будуть і новинки.

«Ми плануємо запустити в роботу новий підйомник. Це теж бугель, але в формі тарілочки. Він суттєво зручніший для лижників, аніж ті, що були раніше. Вже зараз облаштовано заїзд для транспортних засобів та автостоянку».

Не лякають керівників Савич-парку навіть карантинні обмеження.

«В приміщення відвідувачі будуть заходити так, як в інші громадські місця. А оскільки територія самого парку велика, люди зможуть кататись, без проблем дотримуючись соціальної дистанції».

Достеменно дата відкриття Савич-парку для відвідувачів наразі не відома. Тим, хто чекає старту сезону з нетерпінням, радять орієнтуватися на погодні умови.

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

Не стало легенди — помер Дієго Марадона. Йому було лише 60…

Наступна стаття

За минулу добу на Тернопільщині 421 випадок коронавірусу, в Україні – понад 15000