Наступного тижня у школах Тернополя будуть “локдаунські канікули”

Із 18 по 24 січня у школах Тернополя будуть позачергові тижневі канікули.

Повідомлення такого змісту сьогодні вранці отримують тернопільські школярі від своїх класних керівників. Ті у свою чергу інформацію про канікули отримали від директорів шкіл.

На Інтернет-ресурсах Тернопільської міської ради (сайт та сторінка у Фейсбуці) офіційного повідомлення щодо канікул наразі іще нема.

Втім, у коментарі одному із тернопільських Інтернет-видань начальник міського відділу освіти Ольга Похиляк уже підтвердила інформацію про те, що наступного тижня у школах таки справді будуть канікули.

Причиною цьому стало масове незадоволення батьками дистанційним навчанням, а також врахували те, що до 24 січня включно у країні триватиме так званий локдаун.

Нагадаємо, спочатку у Тернополі вирішили не посилювати карантинні обмеження на період локдауну і планували з 11 січня відновити очне навчання у навчальних закладах після зимових канікул.

Згодом передумали і з понеділка у школах Тернополя навчання здійснюється дистанційно.

До речі, про дистанційне навчання спочатку теж повідомляли школярів у чатах, а потім за добу з’явилася офіційна інформація на сторінці міськради у Фейсбуці.

Втім, дистанційка триватиме недовго і наступного тижня, із 18 по 24 січня, у школах Тернополя знову очікуються канікули.

Читайте також:
Сергій Надал: уряд змушує нас закрити місто, а тим часом на Буковелі кілометрові черги відпочивальників

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 13 січня

Наступна стаття

Водій був п’яний як ціп: у поліції розповіли деталі смертельної аварії (ФОТО)