Поліція знайшла рушницю, з якої у Тернополі обстріляли 11-річного хлопчика (ВІДЕО)

Під час оперативних заходів правоохоронці знайшли рушницю, із якої ймовірно обстріляли 11-річного хлопчика.

Резонансний злочин трапився у Тернополі у четвер, 21 січня. Під час катання на санчатах 11-річний хлопчик отримав численні осколкові поранення та опіки.

Як повідомили у поліції, інцидент стався поблизу 26-ї школи. На всьому тілі дитини виявили множинні поранення, ймовірно, спричинені вогнепальною зброєю. Медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробинки, деякі з них травмували внутрішні органи.

Загалом, тернопільські медики на тілі потерпілого виявили 42 поранення від осколків. Хлопчика прооперували у Тернопільській обласній дитячій лікарні. Опісля цього дитину доправили у Київ, де йому мають провести ще одну операцію.

Наразі поліцейські кваліфікували інцидент як хуліганство (ст. 296 ККУ).

Під час оперативних заходів правоохоронці встановили підозрюваного – це молодий чоловік віком близько 30-ти років. У його помешканні, розташованому неподалік стадіону, на якому каталися діти, поліцейські виявили гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу.

За попередніми даними, саме з цієї рушниці здійснювалися постріли. Втім, власник зброї наразі заперечує свою причетність до скоєння цього злочину.

Коментувати

Попередня стаття

Вимагали 5000 доларів: у Тернополі затримали чоловіка та його дружину (ФОТО)

Наступна стаття

Погода на Тернопільщині у вихідні: весняне тепло та снігопади