У Тернополі на директора “Бункермузу” за порушення карантину склали чотири протоколи

Минулого тижня Тернопільський міськрайонний суд розглянув чотири адміністративні протоколи складені на директора ТОВ “Бункермуз”.

Усі чотири адмінматеріали щодо керівника бару-ресторану були складені за порушення карантину у період з 5 по 18 листопада 2020 року.

Так, 5 листопада на директора ТОВ “Бункермуз” о 22.55 працівники поліції склали адмінпротокол за те, що допустив приймання (обслуговування) клієнтів барі-ресторані після 22.00, чим порушив умови карантину.

Другий адмінпротокол був складений 14 листопада о 19.35 за те, що директор порушив карантин вихідного дня і допустив роботу кафе-ресторану “Бункермуз”.

Наступного дня працівники поліції іще раз завітали у “Бункермуз” і повернулися звідти не з порожніми руками – 15 листопада о 19.54 вони склали третій протокол.

І 18 листопада 2020 року ввечері о 23.10 на цю ж особу за порушення карантину склали четвертий протокол.

Усі чотири справи були розглянуті Тернопільським міськрайонним судом 26 січня за ідентичним сценарієм.

У судовому засіданні директор ТОВ “Бункермуз” свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення не визнав та зазначив, що він не здійснює підприємницьку діяльність в закладі громадського харчування, що знаходиться у Тернополі на бульварі Т. Шевченка. Він повідомив, що зазначене приміщення орендує ТОВ «Буркіт».

Адвокат особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні просив провадження у справі закрити за відсутністю в діях його клієнта складу адміністративного правопорушення з мотивів, викладених останнім.

Слова особи, яка притягується до відповідальності, були підтверджені копією договору оренди приміщення від 30 грудня 2019 року.

У договорі зазначається, що ТОВ «Бункермуз», директором якого являється особа, на яку склали адмінматеріали, передало в оренду ТОВ «Буркіт» нежитлове приміщення на бульварі Шевченка на строк з 01 січня 2020 року до 31 грудня 2023 року з метою розміщення закладу громадського харчування.

Таким чином, в судовому засіданні встановлено, що у вказаному приміщенні, належному ТОВ «Бункермуз», на даний час здійснює свою підприємницьку діяльність в сфері громадського харчування саме ТОВ «Буркіт», директором якого являється інша особа.

Розглянувши матеріали справи, суд прийшов до висновку про недоведеність факту порушення карантину директором ТОВ “Бункермуз”.

Відтак, по усіх чотирьох справах суддя Тернопільського міськрайонного суду Кунцьо С. В. постановив провадження за ст. 44-3 КУпАП закрити, у зв`язку з відсутністю складу інкримінованого адміністративного правопорушення.

Ознайомитися із постановами можна тут, тут, тут і тут.

Читайте також:
На Тернопільщині власник кав’ярні за порушення карантину отримав 17000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Фільм, у якому знявся актор з Тернополя, переміг у двох номінаціях престижного кінофестивалю (ВІДЕО)

Наступна стаття

У тернопільській лікарні хворий на коронавірус податківець скоїв самогубство (ВІДЕО)