Троє травмованих: на проспекті Бандери неуважний водій збив двох людей і собаку

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який на пішохідному переході скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається з матеріалів справи, випадок трапився 30 грудня 2020 року у Тернополі. Близько 17.30 на проспекті Бандери водій автомобіля “Шкода Октавіа” на пішохідному переході допустив наїзд на двох пішоходів.

Обоє пішоходів отримали легкі тілесні ушкодження, відтак на водія після розслідування склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень або позбавлення права керувати транспортними засобами терміном від 6 місяців до одного року.

Окрім двох людей в аварії травми отримала собака породи “бельгійська вівчарка”. Також в одного з пішоходів у результаті аварії пошкоджено мобільний телефон.

У судовому засіданні водій “Шкоди” свою провину визнав, розкаявся у вчиненому, пояснив, що не побачив пішоходів, оскільки його засліпило світло від фар зустрічної машини.

Дослідивши матеріали справи, суддя Тернопільського міськрайонного суду постановив водія “Шкоди” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ст. 124 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами терміном на 6 місяців.

Окрім цього водій порушник має сплатити 454 гривні судового збору.

Читайте також:
Невдалий обгін: на трасі Львів-Тернопіль зіткнулися “Ауді” та “Нива” (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Троянди і шахрайство: у Заліщиках під час купівлі саджанців жінка втратила 50000 гривень

Наступна стаття

Погода на Тернопільщині у вихідні: приморозки, дощі та весняне тепло