У Тернополі з вулиці Шептицького прибрали дві фури і вилучили 20 тонн кавунів

новини Тернополя, кавуни

З вулиці Шептицького забрано два великогабаритні транспортні засоби, з яких здійснювалася торгівля баштанними культурами.

Про це сьогодні, 2 вересня, повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.

“На виконання рішення виконавчого комітету від 05.08.2021 №672 «Про усунення порушень», 1 вересня працівниками управління муніципальної інспекції спільно з інспекторами Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області та комунальними підприємствами міста вжито ряд заходів щодо усунення порушень, які створюють продавці баштанних культур під час торгівлі з великогабаритного транспорту на вул. Митрополита Шептицького”. – йдеться у повідомленні.

Внаслідок проведення профілактичної  роботи та примусового впливу з вулиці було забрано два великогабаритні транспортні засоби, зазначають у міськраді.

Власникам цих вантажівок інспекторами з паркування винесено чотири постанови про адміністративне правопорушення, а інспекторами відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної інспекції та інспекторами Тернопільського районного управління поліції оформлено адміністративні протоколи за порушення Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади (ст. 152 КУпАП – 4протоколи) та торгівлю з автомобілів (ст.160КУпАП – 2 протоколи).

В рамках адміністративних проваджень вилучено 21,6 т баштанних культур та прийнято на зберігання для вирішення справи судом.

Вищевказане рішення перебуває  на  виконанні в управлінні муніципальної інспекції на постійній основі.

кавуни Тернопіль

Читайте також:
Місто життя, яке будують тернополяни

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 2 вересня

Наступна стаття

На Тернопільщині перекинувся автомобіль, травмовано двоє 19-річних дівчат (ФОТО)