Сергій Надал запрошує підприємства із зони бойових дій працювати у Тернополі

Для перемоги над ворогом необхідний міцний тил, де підприємства працюють для потреб армії, працюють задля перемоги.

Тернопіль готує всю необхідну інфраструктуру для роботи евакуйованих підприємств з територій, де ведуться бойові дії. Про це у своєму відеозверненні повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Готуються приміщення, офіси, склади

За словами мера Тернополя, міська влада готує для бізнесу з інших регіонів виробничі площі та готова максимально сприяти їх роботі.

«Ми запрошуємо у Тернопіль виробників та підприємців зі східної, центральної, північної та південної України. Там де зараз ведуться бойові дії. Ми готуємо виробничі приміщення, офіси, складські території. Ми раді бачити вас у Тернополі і міська влада буде робити все можливе для розвитку бізнесу у нашому місті», – підкреслив Сергій Надал.

Звернення стосується, як підприємств, які евакуюються за урядовою програмою, так і виробників, які самостійно готові перевезти свій бізнес у Тернопіль.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів розпочав прийом заявок щодо евакуації підприємств із зони бойових дій на Західну Україну.

Працюючі підприємства – це крок до перемоги

Міський голова Тернополя також наголосив, що працюючі виробництва – це важливий крок до перемоги над ворогом.

«У цей складний час, кожен має докласти максимум зусиль для перемоги над ворогом. Робота українських підприємств теж є важливим кроком, який наближає нашу спільну перемогу. Адже податки працюючих підприємств – це забезпечення наших воїнів на передовій. Тил має працювати на фронт. Працювати на перемогу», – заявив Сергій Надал.

На завершення міський голова подякував місцевому бізнесу за відновлення роботи та закликав тернополян, які залишилися без роботи, звертатися у центр зайнятості.

«Щодня бачу, що підприємств, магазинів, закладів громадського харчування, які працюють, стає більше. Це важливий вклад у нашу спільну перемогу. Але в черговий раз наголошую керівникам. Подбайте, щоб ваші працівники та відвідувачі під час тривоги змогли вчасно заховатися в укриття. Під час війни багато тернополян мобілізовано або виїхало за кордон. Звільняються робочі місця. Звертаюся до всіх, хто зараз шукає роботу. Звертайтеся у наш Тернопільський міськрайонний центр зайнятості по вул. Текстильній 1б. Кожен має працювати на перемогу на своєму місці. Разом переможемо!», – підсумував Сергій Надал.

Читайте також:
Житло, робота та допомога: корисна інформація для переселенців, які прибули у Тернопіль

Коментувати

Попередня стаття

У Гусятині на заправці бензовоз покотився і придавив водія

Наступна стаття

Жителька Тернопільщини у біженців з Київської області вкрала 2 мільйони гривень