У центрі Тернополя злодій вночі заліз у ресторан і викрав 100000 гривень

гроші

У Тернополі хлопець проник через незачинене вікно у приміщення “Клубу Файного Міста” та викрав із сейфу понад 100000 гривень.

Така витівка завершилась для нього судимістю та умовним покаранням. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пише Тернополіс.

Обвинувачений – уродженець Тернополя, з вищою освітою, одружений, має на утриманні одну малолітню дитину, непрацюючий, раніше не судимий.

Як випливає із матеріалів справи, 10 січня 2022 року близько 6-ї ранку прибув на власній автівці на вул. Січових Стрільців, припаркувався і пішов на бульвар Шевченка, 23, до “Клубу Файного Міста”. Там проник через незачинене вікно у приміщення і, шляхом підбору ключа, відімкнув сейф, з якого забрав 104 тис. 120 грн.

Такі дії були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.3 ст. 185 КК, тобто таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення.

У суді обвинувачений вину визнав та відмовився щось пояснювати. Зважаючи на це і на позицію інших учасників справи, суд не досліджував докази щодо тих обставин справи, які ніким не оспорюються.

Він визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні вищезгаданого злочину, присудив 3 роки тюрми, звільнив від їхнього відбування та призначив рік іспитового строку. При призначенні покарання суд врахував молодий вік фігуранта, відсутність судимостей та думку потерпілого, який повідомив про відшкодування завданих збитків. Вирок уже набрав законної сили.

Олена РОМАНЮК

Коментувати

Попередня стаття

Вся правда про тарифи на водопостачання у Тернополі

Наступна стаття

Робота у Чорткові: свіжі вакансії за липень