У Тернополі потоп на проспекті Злуки – біля Універсаму працюють рятувальники (ФОТО, ВІДЕО)

У Тернополі через сильну зливу вчергове затопило проспект Злуки. А саме – поблизу Універсаму.

Води настільки багато, що весь транспорт зупинився, а на місці працюють правоохоронці та рятувальники.

Журналістка Тернополісу стала свідком своєрідного апокаліпсису: вулиці не освітлюються, громадський транспорт стоїть у заторі, уся проїжджа частина та тротуар у воді.

Попри те, що на місці вже кілька хвилин рятувальники відкачують воду, а правоохоронці направляють водіїв, затори на проспекті Злуки прогнозують ще на кілька годин. І це за умови припинення дощу.

Слід зауважити, що поруч затопило також нижню “Канаду” – вулицю Коновальця у найнижчій її точці. Станом на 19.30 проїзд для легкових авто там був заблокований. Якийсь відчайдух намагався все ж таки проїхати, але застряг у воді.

P. S. Як повідомили згодом рятувальники ДСНС, у вівторок, 6 жовтня, внаслідок проливного дощу, у Тернополі було підтоплено декілька вулиць.

З 19.00 рятувальники витягували автомобілі, які потрапили у водяні пастки на вулицях Липова, Стадникової, Миру, Медова, Глибока, Микулинецька та ін.

Також відкачували воду з житлових будинків на вул. Галицька та Стадникової.

До надання допомоги людям були задіяні усі рятувальні підрозділи Тернопільського гарнізону, інформують у Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Христина СЛОТА, фото авторки

Коментувати

Попередня стаття

Тернопільська “Нива” зазнала першої поразки у цьому сезоні (ВІДЕО)

Наступна стаття

Леонід Бицюра розповів про вихід зі “Свободи” і відносини з чинним мером Тернополя (ВІДЕО)