Western Bid: швидка і надійна доставка посилок з України у США

посилка доставка

Багато українців мають родичів чи друзів у Сполучених Штатах, яким час від часу доводиться відправляти посилки.

Також є багато вітчизняних підприємців, які регулярно співпрацюють з контрагентами з США і надсилають їм різні документи та товари. Тому актуальним є питання як відправити посилку в США з України? І ось відповідь – скористайтесь послугами компанії Western Bid!

Швидко та надійно

Компанія Western Bid надає послугу з доставки посилок з України у Сполучені Штати Америки. Компанія ось уже тривалий час співпрацює з провідними світовими перевізниками, а це в свою чергу дозволяє не тільки забезпечувати швидку доставку, але й отримувати низькі тарифи для своїх клієнтів.

Доставка посилок у США: скільки це коштує?

Відстань з України до США немала і відповідно вартість доставки посилок у цю країну очікується досить значною. Але Ви будете приємно вражені. Ціна доставки посилки з України в США стартує всього лише від 6 доларів.

Western Bid щодня відправляє у США більше 10 тонн вантажу і завдяки цьому працює з перевізниками за оптовими тарифами та в свою чергу може надавати знижки і своїм клієнтам.

Загалом, вартість доставки залежить від розмірів посилки, маси та способу доставки. Окрім швидких експрес-опцій компанія також пропонує економічні пропозиції, які дозволяють суттєво зекономити.

Термін доставки

У питанні поштових та логістичних послуг важливе значення має термін доставки. У співпраці з провідними світовими перевізниками Western Bid працює дуже оперативно.

У випадку опції “експрес” доставка до адресата здійснюється за 3-8 днів, у випадку більш економних варіантів термін доставки становить 10-12 днів.

Як відправити посилку в Америку?

Відправка посилки у США не є складною процедурою і не затратною у часі. Для цього спочатку необхідно зареєструватися на сайті Western Bid, а далі ось покрокова інструкція:
1. Заповнення інформації про посилку;
2. Вибір способу доставки;
3. Оплата послуги онлайн.
Після цього Western Bid потурбується, щоб посилка у якнайшвидші терміни потрапила до адресата і при цьому вирішує усі процедурні питання з митним оформленням. Кожну посилку можна відстежувати в режимі реального часу.

Доставка вантажу

З компанією Western Bid відправити посилку в США комфортно і зручно.  Слід також зауважити, що Western Bid має можливість доставляти в Америку не тільки посилки, але й великогабаритні вантажі. Ця послуга доступна як для бізнесу, так і для приватних осіб. При цьому кожен клієнт може скористатися гнучкістю тарифів і отримати суттєві знижки при відправці великої кількості вантажу.

Коментувати

Попередня стаття

У Мельнице-Подільській громаді водій “Фольксвагена” збив мотоцикліста

Наступна стаття

На Підволочищині жінка упала з кладки у річку та загинула