Захисні ролети з екструдованого та пінозаповненого профілю

захисні ролети

Як захистити майно від крадіжок? Для цього ідеально підходять рольставні, виготовлені з надійних матеріалів, що відрізняються міцністю та стійкістю до негативних факторів.

Захисні ролети є альтернативою металевим ґратам, які раніше встановлювали на вікна. Це раціональне рішення для власників приватних будинків, кафе, магазинів, а також квартир та фінансових установ, розміщених на перших поверхах багатоквартирних будинків.

Які функції виконують рольставні?

Хочемо акцентувати увагу на тому, що захисні ролети на вікна виконують різні функції. Про що конкретно йдеться? Про захист від сторонніх очей, від несанкціонованого доступу до об’єкта, від поганих погодних умов. Додатково рольставні сприяють створенню оптимального мікроклімату в приміщенні, зменшуючи влітку рівень надходження сонячного світла. Взимку в кімнатах зберігається тепло, тому заощаджуються енергоресурси за рахунок розумного використання обігрівачів.

Захисні ролети з екструдованого профілю

Для захисту об’єкту від зловмисників на вікна встановлюються ролети, виготовлені з екструдованого профілю. Це надійні конструкції, що відрізняються стійкістю до механічних пошкоджень та до вітрових навантажень. Рольставні забезпечують високий рівень захисту від злому, тому мають великий попит. Їх рекомендують для використання в магазинах, фінансових установах, офісних приміщеннях. Ролети складно пошкодити, тому їх встановлюють на об’єктах, які потрібно захистити від незаконного вторгнення та забезпечити максимальний результат.

Захисні ролети з пінозаповненого профілю

Це комфорт та безпека. Рольставні з пінозаповненого профілю мають гарні експлуатаційні властивості та знаходять широке застосування. До особливостей захисних ролет належить легкість, доступна ціна, міцність. Додаткові переваги – забезпечення шумо- та теплоізоляції. Конструкції з пінозаповненого профілю краще підходять для приватних будинків, оскільки при їх використанні зменшуються витрати на опалення та охолодження приміщень.

Переваги захисних ролет

Чим сучасні захисні ролети вигідно відрізняються від металевих ґрат? Є багато переваг, про які потрібно докладно розповісти:

  • довговічність – ролети виготовляються з міцних та зносостійких матеріалів;
  • керування зручним способом – опускати та піднімати полотно можна вручну або за допомогою допоміжних пристроїв;
  • сучасний дизайн – захисні ролети мають презентабельний зовнішній вигляд та виготовляються в різних кольорах;
  • функціональність – ролети виконують декілька завдань, тому завжди затребувані;
  • невибагливість у догляді – конструкції рідко потребують ремонту, полотно не потрібно фарбувати, матеріал не піддається корозії.

Захистіть приватний будинок чи інший об’єкт від зловмисників, обравши ролети з пінозаповненого чи екструдованого профіля. Замовляйте рольставні у перевіреного виробника, який гарантує високу якість та пропонує продукцію в широкому асортименті.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії на Теребовлянщині травмувалася пасажирка легкового авто

Наступна стаття

Під час довгих відключень світла більше 17 годин воду отримає лише частина тернополян, – ЗМІ