Що подарувати дівчині на 16 років: цікаві ідеї подарунків підлітку

День народження – важлива подія у житті кожного підлітка, але вибрати цікавий подарунок дівчині на 16 років буває досить складно, оскільки в цьому віці наново формуються життєві погляди та уподобання юної особи.

У шістнадцятирічному віці змінюється коло інтересів дівчини та з’являються нові захоплення, тому, щоб не помилитися з вибором презенту – краще заздалегідь дізнатися про мрії та уподобання іменинниці.

Цілком виправдане бажання піднести на 16-річчя щось особливе, що наповнить день радісними емоціями та незабутніми враженнями. Однак слід враховувати низку факторів при виборі презенту, щоб не помилитися з вибором. Сучасні торгові мережі мають у пропозиції величезний асортимент, але при виборі, що подарувати дівчині, доведеться врахувати цілу низку нюансів, щоб викликати щире захоплення від отриманого презенту.

Важливі критерії для вибору презенту

Вибираючи подарунок підлітку, можна розглянути безліч ідей, але головним фактором завжди є коло інтересів дівчини, а також її захоплення. Зовсім не обов’язково купувати надто дорогий презент, оскільки маленька мила брошка з бісеру або стильний рюкзак з крутим принтом можуть привести винуватку урочистостей у більший захват, ніж дороге кільце або сережки з діамантами.

Ті, хто зазнає труднощів з вибором, можуть скористатися такими критеріями при пошуку потрібного презенту:

  • Визначтеся з колом інтересів іменинниці, звернувши увагу на її найбільш значні захоплення. Якщо дівчина посилено піклується про свій зовнішній вигляд і повсякденне вбрання, можна обмежити коло пошуку стильними аксесуарами та престижною доглядовою косметикою.
  • Знання характеру іменинниці спростить вибір сюрпризу – романтичній натурі можна презентувати квитки на виставу чи виставку, а любительці екстриму більше підійдуть адреналінові розваги.
  • Вибір презенту, пов’язаного з хобі – ще один безпрограшний варіант, який гарантовано забезпечить позитивні емоції у цей важливий день. Головне точно знати, що за останній період коло захоплень чи хобі не змінилося.

Заздалегідь слід визначитись із розміром бюджету, який можна виділити на подарунок дівчині на 16-річчя. Якщо надмірно дорога річ здатна зробити дуже значний пролом у вашому бюджеті, краще від неї відмовитися, та й надто дорогий подарунок може поставити у незручне становище винуватку урочистості.

Для більшості дівчат цього віку не така важлива вартість подарунка, як душевне привітання від близьких людей та увага оточуючих.

Не слід забувати про квіти та красиве оформлення подарунка. Можна не слідувати класичним канонам і використовувати сучасні тканинні пакувальні матеріали з незвичайною фактурою, перев’язавши їх витонченою стрічкою або простою бичівкою, що виглядатиме дуже оригінально і ефектно.

Вибір оригінальних подарунків на 16 років

валіза подорож

До вибору подарунка підлітку слід підходити ретельніше, ніж для мрійливої ​​дівчинки, що любить ляльок і вбрання, як у принцес. Процес трансформації підлітка з повадками шибеника в елегантну леді знаходиться в цей період у самому розпалі, тому при виборі подарунка слід виходити з кількох основних критеріїв: відповідність сучасним трендам, оригінальність, корисність, практичність та збіг з інтересами іменинниці. Далеко не кожна винуватка урочистості сама знає, що їй хотілося б отримати в подарунок, але розчарувати її невдало обраним презентом у цей важливий день все одно не бажано.

Щоб подарунок дівчині на день народження 16 років гарантовано сподобався, необхідно знати риси характеру іменинниці, її переваги та бажання, а також запастись оригінальними ідеями. Серед численних пропозицій оригінальних презентів можна розглянути:

  • Яскрава рожева валіза з висувною ручкою та коліщатками для комфортної подорожі на відпочинок з батьками;
  • Бездротові навушники з якісним відтворенням звуку та функцією шумоподавлення;
  • Зовнішній акумулятор з гарною потужністю для одночасного заряджання кількох гаджетів;
  • Музичний інструмент, на якому дівчина давно мріяла навчитися грати;
  • Стильна парасолька-тростина з гарним малюнком по яскравому полю та милими вушками;
  • Блендер для приготування популярних смузі, смачних фруктових коктейлів або купажованих соків за рецептами найкращих кулінарів та дієтологів;
  • Балансборд – оригінальний тренажер, що сприяє зміцненню вестибулярного апарату та дозволяє підтримувати себе у хорошій фізичній формі навіть дівчаткам, які не люблять займатися спортом у тренажерному залі;
  • Футболку з прикольним написом чи портретом улюбленого музичного виконавця іменинниці;
  • Ключницю, щоб не втрачати регулярно ключі в будинку, розміщуючи їх у невідповідних місцях, або електронний брелок, що суттєво спрощує пошук;
  • Піжаму кігурумі у вигляді улюбленого героя іменинниці або теплі капці з LED-підсвічуванням.
  • Підставку під ноутбук із вбудованим вентилятором, що додатково охолоджує пристрій у спекотний період часу;
  • Стильна жіноча сумка через плече з ремінцем-ланцюжком.

Будь-яка оригінальна ідея подарунка, перш за все, має бути розрахована на смаки іменинниці та викликати у неї винятково позитивні емоції. Тому краще вибирати речі, які мріє отримати у подарунок практично кожна дівчина. Коробка з печивом, усередині якого знаходяться передбачення, здатна створити особливу інтригу та надати атмосфері свята більше таємничості та веселощів. Слід лише подбати, щоб пророцтва були хорошими і добрими, які дають надію на майбутній рік.

Подарунки відповідно до захоплень та хобі

Найідеальнішим варіантом буде подарувати дівчині на 16-річчя презент, що відповідає її хобі або захопленням. Інформацію про захоплення можна отримати із соціальних мереж, де підлітки традиційно демонструють коло своїх інтересів та діляться своїми мріями або запитавши безпосередньо у винуватки урочистості. Вибір подарунків у цій ситуації дуже великий:

  • Стильна спортивна сумка для іменинниці, яка регулярно відвідує басейн або заняття з фітнесу. Хорошим презентом стане фітнес-браслет, який дозволяє контролювати спортивні досягнення, витрати калорій та якість тренувань.
  • Кулінарією дівчинці, що захоплюється, можна подарувати набір пристосувань для приготування вишуканих страв або кухонну книгу від відомого шеф-кухаря.
  • Любительці подорожей підійде дорожня сумка з кількома відділеннями та зручними ручками. Можна вибрати варіант на коліщатках або з довгим ремінцем через плече.
  • Мольберт з набором професійних пензликів захопить майбутню художницю або просто люблячу малювати на природі дівчину. Можна подарувати акрилові фарби чи квиток на вернісаж сучасних художників.
  • Творчій натурі підійде набір для вишивання бісером з безліччю необхідних інструментів та аксесуарів. Прекрасним сюрпризом від подруги стане абонемент на майстер-клас з бісероплетіння, який відомий у цій сфері спеціаліст.
  • Люблячій доглядати рослини іменинниці можна піднести квітку в горщику з автополивом або флораріум з мініатюрними рослинами, стилізовану під казковий сад.

Хорошим подарунком стане сертифікат на надання послуг, що відповідають хобі або захопленням. Це можуть бути майстер-класи з флористики, малювання, кулінарії, гончарної майстерності або катання на картинзі. У цій ситуації важливо вибрати подарунок, що відповідає захопленням та складу характеру іменинниці, щоб підготовлений сюрприз приніс винятково радісний настрій. Приємним подарунком буде фотосесія у різних стилях із професійним фотографом. Іменинниця отримає не лише розкішні фотографії, які приємно розмістити на своїй сторінці в соцмережах, а й знімки для створення власного портфоліо.

Недорогі універсальні подарунки

Якщо батьки та родичі дарують в основному на шістнадцятиліття солідні за вартістю пам’ятні подарунки, то друзям, подругам і просто знайомим не обов’язково витрачати велику кількість коштів на покупку дорогих предметів. Цілком можна вибрати недорогі презенти, але цікаві та корисні для іменинниці. Варіантів практичних подарунків для дівчини можна перелічити безліч. Серед найбільш цікавих та недорогих за вартістю презентів можна розглянути такі ідеї:

  • манікюрний набір, що дозволяє самостійно доглядати нігті;
  • іменний термокухоль з фотографією іменинниці;
  • сумка для ноутбука із відділеннями для аксесуарів;
  • дзеркало для макіяжу з LED-підсвічуванням;
  • щоденник у гарній обкладинці;
  • ліжко світильник незвичайного дизайну;
  • стильний шарф з абстрактним малюнком;
  • багаторівнева скринька для зберігання косметики;
  • портплед для зберігання святкового вбрання;
  • фен з безліччю насадок для укладання волосся;
  • шкіряні рукавички з гарною вишивкою;
  • сонцезахисні окуляри у стильній оправі;
  • оригінальний браслет з гравіюванням, інкрустований кольоровою емаллю.

Прекрасний подарунок дівчині на день народження 16 років – професійна брендова косметика або оригінальний парфум з квітковими нотками, що ідеально підходить для цього віку. Цікавим презентом стане стабілізована троянда у гарній прозорій вазі, здатна не втрачати свій ідеально свіжий вигляд протягом кількох років.

Невеликий букет та душевне привітання допоможуть зробити святковий день радісним та веселим, підкресливши ваше тепле ставлення до іменинниці.

Коментувати

Попередня стаття

Тараканы в доме: как их избавиться

Наступна стаття

Для дітей та дорослих: сучасна стоматологія BIOCLINIC у Львові