Зарядні станції Bluetti – бездоганна якість за доступною ціною

зарядна станція

Bluetti – це досить молодий виробник портативних електростанцій, який швидко завоював популярність у багатьох країнах світу.

Вперше замовити Bluetti з’явилася можливість у 2019 році, коли було представлено світовому споживачеві першу модель мобільної зарядної станції.

Трохи історії

Першими вийшли моделі ЕВ150 і ЕВ240, здатні заряджатися від будь-якого з доступних джерел – сонячних панелей, електрогенератора, мережі змінного струму. Вони були інверторного виконання, іншими словами, забезпечували практично ідеальну синусоїду на виході. Попит на перші пристрої цього бренду перевищив найсміливіші прогнози.

Сьогодні високотехнологічна продукція цієї компанії пропонується в більш ніж сотні країн, зокрема в Україні.

Замовити Bluetti в Україні: яка продукція популярна

Зараз у країні спостерігаються перебої з постачанням електричної енергії. Багато українців вважають за краще продукцію Bluetti купити з доставкою з США або Європи, щоб забезпечити більший комфорт проживання, ведення комерційної діяльності під час віялових відключень електропостачання. В Україні можна зробити замовлення з доставкою будь-яких товарів з асортименту компанії-виробника:

  • Зарядні станції. Є можливість замовити Bluetti цієї категорії будь-якої потужності. До однієї з найбільш популярних серед туристів, рибалок, мисливців, інших осіб, які тривалий час проводять далеко від благ цивілізації, належить портативна модель ЕВ3А. Її маса становить лише 4,6 кілограма. ЕВ70 – потужна станція масою 9,7 кг, яку легко перевозити на автомобілі, скутері або велосипеді.
  • Сонячні панелі різної потужності, продуктивності, розмірів.
  • Інтелектуальні контролери для сонячних панелей.
  • Повербанки, інноваційні літій-іонні акумулятори з поліпшеними користувацькими характеристиками, інша продукція Bluetti USA.

Всі вироби компанії належать до категорії найнадійніших, технологічних і водночас досить доступних.

Де купити Bluetti

Щоб замовити доставку Bluetti в Україну, слід звернутися до послуг сервісу Meest Shopping. Для цього потрібно зайти на сторінку https://meest.shopping/ua/catalog/view/bluetti і, користуючись підказками на сайті, оформити замовлення. Слід зазначити, що Meest Shopping не займається продажем товарів. Компанія сприяє у швидкій і безпечній доставці товарів з європейських, американських торгових майданчиків. Доставка Bluetti здійснюється в Київ, Львів, Запоріжжя, Одесу, Дніпро, Харків та інші населені пункти України, підконтрольні українському уряду.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії у Шумську загинув велосипедист, а у Ланівцях – водій легкового авто

Наступна стаття

Графік відключення світла у Тернопільській області на 31 серпня (ОНОВЛЕНО)