В Мілані на White Wedding Platform відбувся перший в історії спільний показ українських весільних брендів

Нещодавно в Мілані пройшов показ української весільної моди. Провідні українські виробники вперше об’єднались за межами своєї країни, щоб продемонструвати свої нові колекції-2024 на White Wedding Platform.

Локацію обрали не випадково на старовинній Villa Borromeo поруч з Міланом проходять найвідоміші події у світі моди.

“Головною ідеєю White Wedding Platform було продемонструвати, що Україна не периферія Європи, а світовий центр весільної моди. Наші весільні бренди давно вийшли на один рівень з найкращими європейськими та світовими виробниками. Але про це не часто говорять. Мені ж хотілось, щоб про це дізнались у всьому світі. І щоб Україна асоціювалась з високою якістю, талановитими людьми, сучасним поглядом, свіжими ідеями та новітніми технологіями”, розповіла Марина Васильєва, одна із засновниць White Wedding Platform та власниця бренду Yedyna, і додала: Ми сильні тільки разом. У ці нелегкі часи для нашої країни нам просто необхідно об’єднуватись і підтримувати один одного. Я мрію, що після перемоги ми будемо проводити такі події в Україні, і світові експерти моди приїжджатимуть вже до нас”.

White Wedding Platform стала головною подією весільної моди осені в Італії. 24 українські бренди представили свої нові колекції весільних суконь 2024. 

Крім того, була продумана програма з майстер-класів, де експерти весільної індустрії окреслили тренди наступного року та поділились своїм досвідом. Серед гостей були присутні відомі фешн-експерти, інфлюенсери, представники авторитетних глянцевих видань, преса з Канади та всієї Італії, а також інші представники світу моди. Так, на захід завітали засновник Barcelona Fashion Week, редактори топових медіа Elle Sposa, White Sposa, Sposi Magazine, Perfect Wedding Magazine, Wondernet Magazine, The Way Magazine, Velvet Mag та інші.

Також в рамках події був проведений благодійний воркшоп під керівництвом весільного фотографа Діани Вартанової. На зібрану суму придбають дрони для української армії. 

White Wedding Platform в Мілані був організований професіоналами з України. Мейкап та зачіски для моделей створювала українська команда під керівництвом Ольги Годіної.

Подія відбулася за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA, який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією (GIZ) GmbH.

Нагадаємо, 4 листопада о 16:00 (додатковий концерт) та о 19:00 в ПК «Березіль» у Тернополі вперше із живим бендом з великими сольними концертами виступить талановитий та харизматичний співак YAKTAK.

Коментувати

Попередня стаття

Виготовлення меблів на замовлення: куди звернутися?

Наступна стаття

У Борщівській громаді згоріли трактор, скутер і дві господарські будівлі (ФОТО)