RIDNYI випустив трек «Вкрала ти», який вже співають мільйони (ВІДЕО)

Сергій Лазановський

Український співак Lazanovskyi | RIDNYI (Сергій Лазановський) презентує нову танцювальну пісню «Вкрала ти».

Ще до свого офіційного виходу трек став справжнім народним хітом та зібрав мільйони прослуховувань у мережі. Сам Лазановський каже: «Вкрала ти» чекала свого часу і отримала життя саме завдяки фідбеку слухачів.

«“Вкрала ти” – моя довоєнна творчість, яку ми з командою відклали і думали, що вже назавжди. Адже перша її версія лягла в основу іншого хіта – «З С У». Відповідно, повернувшись до неї, ми повністю видозмінили пісню, аби уникнути повторювання. І наприкінці січня я прокинувся з відчуттям того, що обов’язково маю показати уривок треку своїм дописувачам у соцмережах. Фідбек не змусив себе чекати – «Вкрала ти» дуже зайшла авдиторії. Наразі на першому відео  до пісні – понад 1,9 млн переглядів. А загалом ми вже майже 3 млн переглядів до старту,» – зазначив Лазановський.

Сам співак називає музичний уривок у TikTok магічним, адже майже кожне відео з ним «залітає» у користувачів, а наразі до прем’єри вже відзнято майже 8 тисяч роликів під нього. 

Сам Лазановський вважає піснею «Вкрала ти» вже народною і каже – вона заходить абсолютно різному поколінню слухачів. Серед них – і наші українські захисники, які присвячують відео своїм коханим. До речі, співак відверто заявляє: не проти й особисто долучитися до створення нових українських родин.

«Насправді моя творча мрія – аби під пісню «Вкрала ти» робили пропозиції та відзначали весілля. Авжеж, наразі повномасштабна війна і людям не до великих святкувань. Проте кохання живе тут і зараз. Саме воно змушує серце битися частіше, і в першу чергу – у наших захисників. Тому, хлопці, – завжди буду радий з вами розділити момент появи нової української родини», – підкреслив Лазановський.

Офіційна відеоробота: https://youtu.be/mktPLONesF8?si=7HmC3f4VXapHZ032

Гумористична відеоробота на пісню «Вкрала ти» була створена у стилі воркаут-шоу 80-их років. Над створенням кліпу працювала команда PILOTS PRODUCTION, яка вже багато років створює кліпи для Лазановського. Особливою окрасою роботи образи, популярні майже 40 років потому, над якими працювала стилістка Наталя Садова.

«Я розумію, що створюючи будь-який гумористичний контент, ми наражаємося на хейт. Проте хотілося трохи додати людям оптимізму. І попереджаю одразу: не пишіть злісні коментарі у бік дівчаток, які є у цьому відео. Вони прекрасні», – підсумував виконавець. 

«Вкрала ти» на стрімінгах: https://orcd.co/vkrala_ty

Читайте також –
Ліричний реп про власні переживання: виконавець S.N.O.B презентує роботу “Чари”

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі водій легкового авто збив візочок з дворічною дитиною і втік

Наступна стаття

Сергій Надал: Передали нашим тернопільським захисникам з сухопутних військ 9 квадрокоптерів Mavic та 50 FPV-дронів