Легальне виготовлення номерів на автомобіль

автономера

Якщо у вас вкрали номерний знак, він пошкодився або нечитаний, потрібно замовити новий, щоб не виникало претензій з боку співробітників поліції. Їзду без автомобільних знаків заборонено.

Штраф за відсутність одного номера аналогічний штрафу за відсутність двох екземплярів, так само відбувається заборона експлуатації транспортного засобу. Легальне виготовлення автономера у Тернополі допоможе розв’язати проблему.

Наша компанія надає послуги з виготовлення дублікатів загублених, вкрадених і непридатних номерних знаків для будь-якого виду автотранспорту. Більше не потрібно платити шахраям! Ви отримаєте державні номерні знаки у день замовлення!

Як відбувається виготовлення?

Вироблення товару відбувається на сучасному обладнанні та під керівництвом професіоналів. Номерні знаки виготовляються на металевій пластині зі заздалегідь оформленим покриттям. Обов’язково дотримані всі нормативні вимоги держави. Спочатку на пластині продавлюються потрібні цифри та літери. Потім наноситься спеціальне покриття із голограмами. Гарантія на покриття – 2 роки. Процес займає не більше 2 хвилин.

Автомобільні номери з часом можуть стати непридатними. Це може траплятися з кількох причин:

  • Автомобіль потрапив в аварію.
  • Пошкодилося лакофарбове покриття.
  • Номер зазнав корозії – часте явище у великих містах через насипані на дорогах реагенти.
  • Неправильно було закріплено номерний знак, у результаті було зроблено додаткові отвори чи загини.

З усіма цими дефектами продовжувати експлуатувати номерний знак не дозволяється. Тому якнайшвидше його необхідно замінити.

Алгоритм замовлення нового номерного знаку

У поданні людей виготовлення нового екземпляра номерів є суттєвою проблемою. Насправді процедура не відрізняється складністю і вимагатиме трохи вашого часу.

Етапи процесу заміни:

  • Попереднім кроком стане збирання необхідних документів. До них відноситься посвідчення водія та технічний паспорт на автомобіль. Немає сенсу розпочинати такі дії без підготовки даних документів.
  • Зв’язок з оператором стане наступним етапом. Тут необхідно уточнити всю інформацію на номерному знаку, щоб у майбутньому не виникло складнощів.
  • Фахівці нашої компанії швидко та професійно виготовлять автономери згідно з побажаннями замовника. У пріоритеті – висока якість виготовлення.
  • Звичайно, процес доставлення займе певний час. Але все одно максимально швидко клієнт зможе скористатися готовим номером та продовжити своє пересування.

Взагалі дії вимагають певної уваги та дотримання описаного алгоритму.

У компанії Autonomera з Тернополя кваліфіковані фахівці виготовлять необхідні екземпляри чи дублікати, дотримуючись усіх чинних українських стандартів. Для проведення цієї діяльності наша організація має всі дозвільні документи від держави. У разі потреби їх буде пред’явлено клієнту. Тому легальність отримання номерів в нас не викликає сумнівів і може бути основою постійного співробітництва.

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Опалення в умовах воєнного часу – формуємо єдину систему подачі тепла і гарячої води для тернополян

Наступна стаття

У боях на Донеччині загинув воїн з Теребовлі Володимир Гарник