Поживні речовини та добавки для спортсменів: де купити

вітаміни

Інтенсивне тренування, харчування та відновлення є трьома основними елементами кожного спортсмена.

Фізична підготовка потребує багато енергії, адже, як відомо, людина отримує енергію з їжі. Магазин харчування HealthFit допоможе спортсменам забезпечити своє тіло всім необхідним для збільшення м’язової маси, сили, схуднення та регенерації тіла. Кожен товар, в тому числі і протеїни ціни має детальний опис та інструкцію із застосування.

Протеїнові добавки – що це?

Протеїнові добавки – це харчові добавки у формі порошку, призначені для заповнення дефіциту білка в нашому раціоні. Найпоширенішими формами протеїну є: серветковий білок, молочний казеїн і соєвий білок.

За способом виробництва та швидкістю засвоєння протеїнові добавки також поділяються на: концентрати, ізоляти та гідроізоляти протеїну.

Білок для спортсменів є дуже важливим елементом раціону, він доповнює амінокислоти, які необхідні для підтримки і росту м’язів. Хороший протеїн не повинен містити менше 60% білка. Протеїнова добавка корисна як для любителів, так і для професійних спортсменів.

Протеїн для спортсменів – які існують види?

Протеїнові добавки використовуються практично в усіх видах спорту, де важлива дієта спортсмена та кількість білка в раціоні. Однак найчастіше їх використовують люди, які займаються бодібілдингом і силовими видами спорту. Всі ці види протеїнових добавок сміливо можуть використовувати як професійні спортсмени, так і любителі.

Концентрати – найбільш часто купувана білкова фракція через ціну, містять близько 70% білка, характеризуються середньою засвоюваністю, найкраще підходять для нарощування м’язової маси.

Наступна група – білкові ізоляти, це білки, які містять не менше 80% виділеного серветкового білка. Цей тип протеїну рекомендований людям, які стежать за кількістю вуглеводів і жирів у своєму раціоні, і найкраще працює в період зменшення жирової тканини, коли наш раціон дуже обмежений у вуглеводах і жирах.

Останнім типом є білкові гідроізоляти. Вміст білка в цьому препараті коливається від 90-100% білка в добавці, вони практично не містять вуглеводів і жирів. Ці препарати найчастіше використовують професійні спортсмени та люди, які хочуть зменшити жирові відкладення.

Добавки для чоловіків і жінок

Інтернет-магазин харчування HealthFit пропонує широкий асортимент препаратів і добавок, які відновлюють і підтримують здорове функціонування організму спортсмена. Тут можна купити спортивні добавки на основі натуральних інгредієнтів для всіх, як для жінок, так і для чоловіків.

Всі розділи магазину розподілені відповідно до пріоритетів і потреб спортсменів. Магазин пропонує продукти, які чудово підходять для:
1. професійних спортсменів та новачків в бодібілдингу;
2. любителів важкої атлетики;
3. для людей, які ведуть здоровий спосіб життя і бажають покращити зовнішній вигляд своєї фігури.

Як правильно вибрати харчові добавки для спортсменів?

Купуючи харчові добавки в магазині HealthFit, важливо, щоб вони приймалися на додаток до поживної дієти. Властивості і ефект спортивних добавок для жінок і чоловіків відрізняються, тому слід бути уважним при виборі. Також при виборі спортивного харчування враховуються особливості організму.

Залежно від раціону добавки діляться на ті, які слід приймати до і після тренування. Перед тренуванням організм повинен забезпечити відповідні інгредієнти, такі як вуглеводи та білки.

Вуглеводи дозволять організму накопичити достатню кількість цукру, наприклад глікогену, щоб забезпечити м’язи енергією протягом занять. Протеїн також є хорошим вибором. Помилково вважається, що протеїн слід приймати тільки після тренування, але амінокислоти завжди потрібні м’язам, особливо під час тренувань.

Коментувати

Попередня стаття

У Бережанах водій “Жигулів” за п’яну їзду отримав 34000 грн штрафу

Наступна стаття

У Гусятині 17-річний мотоцикліст зіткнувся з автобусом