iPhone 14 Pro – покращена версія оригінального смартфону

iphone-14-pro

iPhone 14 Pro кардинально змінює правила гри. Ця модель на кілька ступенів вища за своїх попередників і дивує власників не тільки високим рівнем продуктивності, але й якісною камерою, енергоефективними чіпами та останньою моделлю програмного забезпечення.

Зручність у використанні, продуктивність та всі інші переваги iPhone тепер примножуються завдяки iPhone 14 Pro. Але тепер перед користувачами постає питання – де можна вигідно та безпечно придбати цей пристрій? Аби Вам не доводилося витрачати час на пошуки та порівняння доступних пропозицій, Ви можете здійснити покупку в Apple Room.

Основні переваги iPhone 14 Pro

Не зважаючи на компактність, ця модель оснащена потужним процесором А16 на шість ядер. Крім цього, у роботі пристрою задіяний 16-ядерний процессор Neural Engine, що забезпечує високу швидкість виконання операцій.

Всі камери, в тому числі і фронтальна, мають потужність у 12 мегапікселей, що дозволяє здійснювати якісну зйомку при збереженні високої якості картинки. А при значному об’ємі пам’яті збереження навіть тривалих фрагментів відео не стане великою проблемою.

Вибір та покупка iPhone 14 Pro в Apple Room

Аби клієнти могли швидко та зручно обирати позиції для купівлі, вони можуть скористатися фільтрами та виділити для себе кращі моделі. Наприклад, якщо Ви розраховуєте на покупку в межах бюджету, можна відкоригувати ціновий діапазон. Купити iPhone 14 Pro в Apple Room можна в діапазоні від 1349 до 1899 доларів. Для Вашої зручності ми встановили цінники як в доларах, так і в гривнях, аби Ви могли орієнтуватися щодо можливої зміни цін.

 

Також, якщо у Вас є особисті побажання щодо обсягу пам’яті в майбутньому телефоні, можете також відредагувати пошук по цьому показнику. В доступі є моделі з обсягом пам’яті від 128 гігабайт до одного терабайту. Достатньо лише встановити позначки у відповідних вікнах, аби змінити критерії сортування.

Оформлення замовлення на сторінці товару

Якщо Ви вже визначилися з тим, який саме товар хочете придбати, ви можете придбати його за кілька хвилин, оформивши замовлення на сторінці цього самого товару. Так, під час купівлі айфону в Тернополі можна визначитися зі способом доставки, або вказати адресу магазину, в якому Ви пізніше заберете свій iPhone 14 Pro. На сторінці зазначені всі характеристики товару, а саме: діаметр екрану, параметри камери, потужність процесору та наявність або відсутність слоту для SIM-карти.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії на Борщівщині травмувалася 6-річна дитина

Наступна стаття

У Тернополі затримали 5 осіб, які викрали з заводу продукції на мільйон гривень