Як обрати та де купити якісний диван

Сьогодні немає дефіциту з різними елементами дизайну. Зокрема, це стосується і спальних місць, як от диванів. Вони різняться розмірами, матеріалами, призначеннями тощо.

Саме тому, аби вдало обрати якісний диван, який прослужить роками, слід знати деякі нюанси. У цьому матеріалі ми розповімо, де є дивани Львів та як їх обирати.

Як обрати диван

Як уже зазначалося, є безліч видів диванів. Експерти радять обирати цей елемент інтер’єру, зважаючи на наступні параметри:

  1. Розміщення. Ви обираєте диван для квартири чи для офісу. В другому випадку достатньо, аби він був лаконічним та вписувався в інтер’єр.
  2. Призначення – для сну, для сидіння, змішаного типу. Найкраще – обирати дивани змішаного типу, які розкладаються, збільшуючи кількість місць для сну.
  3. Принцип розкладання – «акорденон», «книжка», «дельфін». Найпрактичнішим є останній варіант. У двох перших випадках з часом (або при дуже частому розкладанні) може зламатися пружина.
  4. Кількість елементів конструкції. Є монодивани, що складаються з одного великого сидіння. Є дивани-конструктори, які можуть складатися з кількох окремих сидінь, які можна розташовувати в різному порядку. Зазвичай, це великі кутові дивани, або ж мінідивани з пуфами для ніг.
  5. З матрацом чи без. Матрац складається всередину, а при розкладанні дивану гарантує кращу якість сну.
  6. Жорсткість. Цей фактор впливає на жорсткість м’яких частин. Для сидіння найкраще обирати підвищену або середню жорсткість.
  7. Матеріал. Все залежить від того, де саме стоятиме диван, чи застосовуватимуться захисні накидки тощо. Для офісу найкраще підійде шкіра, тоді як для дому – натуральний текстиль.
  8. Наявність шухляд. Вони можуть бути висувними, або ж вмонтованими (доступ до них отримується шляхом підняття сидіння).

Важливо: слід зважати на всі фактори сукупно. Так вдасться обрати найкращий варіант.

Де купити диван

Сьогодні є безліч магазинів, в яких можна обрати диван. Найкращим варіантом є мережа Bristol. Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент диванів.
  2. Можливість оформити індивідуальний дизайн.
  3. Швидке виконання замовлень.
  4. Приємні конкурентоспроможні ціни.
  5. Швидка доставка та монтаж.
  6. Гарантія якості на кожен товар.
  7. Часті акції та знижки.
  8. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.

Як бачимо, сьогодні диван може замінити не лише ліжко, але й комод, крісла та інші меблі. Проте, аби він прослужив надійно кілька років, слід правильно його обрати. З цим вам допоможе мережа магазинів Bristol. Великий вибір диванів, швидке виконання замовлень, приємні ціни – далеко не єдине, що вам тут запропонують.

Коментувати

Попередня стаття

Samsung Galaxy S21 FE – високопродуктивний Android смартфон

Наступна стаття

Графік вимкнення електроенергії на Тернопільщині у період з 23 до 29 січня