Ящик інструментальний від ХЗСО

Інструментальний ящик від ХЗСО – це зручне рішення при зберіганні та транспортуванні інструментів та приладдя для ремонту автомобіля.

Такий комплект має бути в арсеналі кожного автомобіліста. Окрім цього він також затребуваний серед механіків, які займаються ремонтом автомобілів на СТО.

Особливості інструментального ящика

Основною перевагою цього виробу є мобільність. Його можна легко переносити з місця на місце та при цьому бути впевненими, що всі інструменти завжди під рукою. Всередині є кілька ярусів, кожен з яких має окремі відділення. Це допомагає організувати та зберігати всі інструменти та пристрої відповідно до їх типу та розміру. Крім того, ящик інструментальний 5 відсіків дозволяє зручно розташувати дрібні деталі та аксесуари.

Для виготовлення таких виробів для автосервіса використовують високоякісні матеріали, наприклад міцний пластик або метал, що забезпечує його міцність та довговічність. Завдяки цьому скринька зберігає свої початкові якості протягом тривалого часу навіть за умови інтенсивної експлуатації.

Ящик для інструментів MTB540-5 підходить не лише для використання в автомобільній галузі. Його можна застосовувати також для зберігання та транспортування інструментів для дому та саду. При виборі інструментального ящика ХЗСО слід звертати увагу на його розмір, кількість відділень та якість матеріалів, з яких він виготовлений.

Які інструменти мають входити до набору?

Інструментальний ящик від ХЗСО повинен містити всі необхідні інструменти та приладдя, які можуть знадобитись у разі несподіваної поломки у дорозі.

Насамперед, у ньому мають бути:

  1. Гайкові ключі. Такі ключі необхідні для закручування та відкручування гайок та болтів. Бажано мати набір ключів різних розмірів, щоб відповідати гайкам та болтам різних розмірів на автомобілі.
  2. Набір викруток. Дані вироби використовуються для роботи з гвинтами та шурупами. Набір повинен містити різні розміри та типи викруток.
  3. Набір торцевих головок. Вони незамінні при роботі з гайками та болтами у важкодоступних місцях.
  4. Набір шестигранних ключів. Їх використовують для роботи з болтами та гайками з шестигранним отвором.
  5. Плоскогубці та кусачки. Ці інструменти потрібні для роботи з проводами, кабелями та іншими матеріалами.
  6. Ключ для відкручування гайки колеса потрібний для заміни. Також варто мати вогнегасник, домкрат та аптечку.

Залежно від конкретних потреб та особливостей автомобіля, до інструментального ящика можна додати й інші інструменти. Але в будь-якому разі важливо підтримувати скриньку в хорошому стані та своєчасно замінювати зношені та пошкоджені інструменти.

Ящик у сервіс від ХЗСО користується популярністю, оскільки він легкий та міцний. До того ж, він допомагає тримати всі необхідні інструменти в одному місці та при цьому досить компактний. Завдяки цьому автомобіліст легко зможе дістати потрібне йому приладдя, необхідне для усунення поломки. На деяких ящиках присутні навіть замки, що допомагає запобігти пошкодженням або втраті інструменту під час транспортування.

Коментувати

Попередня стаття

На Бучаччині у гаражі згорів автомобіль “Ауді”

Наступна стаття

“Допомога армії від Тернополя” вирушає на передову у напрямку Харківщини, Донеччини та Запоріжжя