Пивні крани для розливу: головні особливості

Під пивним краном розуміють запірний пристрій. Це один із найважливіших елементів будь-якої пивної системи.

Використовують деталь для того, щоб можна було регулювати дозування розливного пива. Перші такі крани виготовлялися тільки з міді, але сучасні варіанти більш практичні, плюс вони захищені від впливу корозії. Інтернет-магазин My-Beer https://my-beer.com.ua/pyvni-krany/ пропонує широкий асортимент пивних кранів. Там можна знайти інструменти як для домашнього, так і для професійного приготування слабоалкогольного напою.

Що потрібно знати?

Нині пивні крани виготовляють із нержавіючої сталі. Вона вважається доволі легкою, зручною, на ній не накопичуються бактерії, шкідливі мікроорганізми, з яких потім проростає грибок чи пліснява. Матеріал уже давно підтвердив і продемонстрував високі показники експлуатації. Деякі моделі доповнені ще й хромованим покриттям.

Що стосується ручок пивних кранів, то вони можуть бути виготовлені як з металу, так і з пластику, це залежить від виділеного бюджету і того, як довго користувач хоче, щоб виріб прослужив.

Виділяють такі види форми:

  • рукоятка;
  • вентиль.

Як правило, форма особливо не впливає на термін експлуатації. Важливіший матеріал, також найкраще регулярно змащувати механізм спеціальними засобами, щоб уже через рік або два не довелося проводити заміну деталі.

Поради щодо вибору пивного крана

Кран зі зворотним механізмом – це чудове універсальне рішення. Він дає змогу швидко розливати напій і не втрачати рідину, оскільки має чудовий показник герметичності. Мінімально виріб служить п’ять років, тож вкладення окупиться, якщо пиво готують на продаж.

При підборі варто дивитися на матеріал, розміри ручки, тип поворотного механізму і наявність запобіжників, щоб кран не прорвало.

Коментувати

Попередня стаття

Как и где вывести из запоя в Киеве

Наступна стаття

Робота у Тернополі: 10 вакансій із найбільшою зарплатою