Як обрати та де купити безперебійник?

Останній рік зробив важливими та необхідними ті речі, про які люди раніше й не замислювалися.

Особливо це стосується безперебійних джерел живлення, які можуть створити своєрідну автономну систему в межах одного будинку/квартири тощо.

Безперебійник досі є актуальним та популярним. Тим паче, що надалі знову прогнозуються відключення електроенергії (за різними повідомленнями це почнеться з середини літа). Саме тому слід підготуватися завчасно та купити то джерело живлення, яке дійсно допоможе пережити нелегкі часи. Отже, читайте далі!

Як обрати безперебійник

ДБЖ (джерело безперебійного живлення) – це прилад, який забезпечує безперебійну роботу приладів, що до нього підключені, навіть за відсутності електроенергії. Ба більше, він стабілізує напругу, мінімізуючи ризики для техніки.

Усі безперебійники діляться на дві великі групи:

  1. Програмні. Забезпечують роботу комп’ютерів та системних серверів, відключення від мережі яких може призвести до суттєвих збоїв, включно зі втратою даних.
  2. Механічні. Використовуються для побутових приладів (також можуть діяти і для ПК). Направлені більше на контроль за перепадом напруги.

Окрім того за сферами застосування безперебійники бувають:

  1. Резервні (Off-line). Призначені для домашніх ПК та незначних приладів за умови незначних скачків напруги в системі.
  2. Лінійно-інтерактивні (line-interactive). Мають вбудований стабілізатор напруги та UPS, що автоматично вирівнює всі скачки.
  3. Неперервної дії, або подвійного перетворення (On-line, double-conversion). Їх застосовують для техніки, максимально чутливої до перебоїв електроенергії.
  4. Гібридні. Можуть застосовуватися до всіх видів техніки. Ба більше, за відключення електроенергії забезпечують стабільну роботу приладів впродовж деякого часу (залежно від об’єму вбудованого акумулятора).

Де купити ДБЖ

Сьогодні знайти безперебійник – не проблема. Проте найкраще купляти товари в перевірених дилерів, яким є онлайн-магазин Сонячна енергія.

Дилер пропонує великий асортимент якісних товарів, приємні ціни, гарантію на кожну одиницю, швидку доставку і не тільки! Не слід забувати і про бонусну програму для постійних та оптових клієнтів!

Як бачимо, джерело безперебійного живлення досі залишається актуальним. Придбати його можна в інтернет-магазині Сонячна енергія. Тут на вас чекають якісні товари, приємні ціни й багато чого іншого (хорошого).

Коментувати

Попередня стаття

Фермер з Бережан перерахував шахраєві майже 100 000 гривень за міндобрива

Наступна стаття

У Козові горіла господарська будівля (ФОТО)