Інтернет-магазин Shina.ua: який асортимент шин наразі представляє одна з найбільших точок продажу в Україні

Користувачі автомобільним транспортом постійно потребують оновлення покришок. Це суттєва складова колеса, що піддається зносу. Її тип, стан відповідають за безпеку на дорозі.

Та якщо підібрати гуму на авто неправильно, не дотримуючись стандартів, заявлених виробником, це негативно вплине на технічний стан транспортного засобу. Щоб зробити свій вибір з урахуванням всіх вимог та правил, радимо купувати автомобільні шини на Shina.ua. Це сучасний провідний центр по продажу покришок, де можна знайти нові та бувші у використанні колеса від відомих виробників з гарантією якості.

Чим вигідний інтернет-магазин Shina.ua?

При пошуку продавця коліс є потреба у повному описі товарів, експертній та користувальницькій оцінці. Також допомагають зробити вибір відгуки клієнтів не лише про магазин, а й про окремі моделі шин.

Підібрати параметри пошуку можна з використанням даних з сервісної книги автомобіля, скориставшись допомогою консультанта магазину або за допомогою шинних калькуляторів. Магазин Shina.ua на своєму сайті розміщає 2 типи сервісу:

  • підбір шин по параметрах – використовується, якщо покупцю вже відомі технічні параметри гуми, такі як ширина, профіль, діаметр. Також тут можна зазначити власні побажання щодо сезонності, виробника, наявності шипів чи обрати модель з посиленою боковиною. Програма проаналізує всі пропозиції електронного каталогу та видасть тільки актуальні варіанти.
  • підбір шин по марці та моделі авто, де обов’язково вказується рік випуску транспортного засобу та додаткова комплектація. В результаті формується перелік пропозицій, рекомендований виробником авто.

Усі шини на авто мають детальний опис параметрів, де також зазначаються показники EU Tyre Label (європейська система маркування автогуми), де відображається показник опору коченню на мокрому, сухому покритті. Це корисний аналіз при виборі коліс для великого пробігу по трасах.

В якому асортименті можна купити автомобільні шини в інтернет-магазині?

Товарний каталог складається з великої кількості позицій. Почати свій вибір також можна за виробником, сезонністю, діаметром та вантажністю авто. В залежності від погодних умов та типу клімату обираються літні, зимові або всесезонні шини. В умовах північної частини України важливо використовувати зимову гуму для авто, компаунд якої залишається м’яким та працездатним в сильні морози. Деякі виробники  ускладнюють структуру протектора фрикційними присосками, які ефективні при ожеледиці.

Для південного краю країни важливе використання літньої гуми, яка залишається пружною в умовах високих температур. Розпечений асфальт та тертя при швидкісному русі по трасі вимагають стійкості та збереження пружності. Протектор таких покришок орієнтується на напрямок руху, щоб збільшити кочення коліс та заощадити пальне.

Також шини відрізняються за типом дорожнього покриття. В каталозі можна обрати моделі для руху містом, по трасі або пересічною місцевістю.

Коментувати

Попередня стаття

Bluetooth 5.0 vs. Bluetooth 5.2: какая версия обеспечивает лучшую связь и производительность гарнитур

Наступна стаття

Ознайомтеся зі своїм онлайн-казино: розуміння програмного забезпечення, на якому воно працює