Нова Ера: настільні ігри для сім’ї чи компанії друзів

Який ідеальний рецепт вдалого осіннього вечора в компанії сім’ї чи друзів? Звичайно, настільні ігри!

Цей груповий вид розваг зараз переживає справжній бум і впродовж кількох останніх років є дуже популярним у всьому світі. Cучасні настільні ігри для компанії зроблять ваш час приємнішим і дозволять об’єднатися навколо гри.

Сучасні настільні ігри є творчими, вимогливими та художньо продуманими формами розваги, які можуть розважати годинами. Це стосується людей різного віку.

Ринкова пропозиція настільних ігор широка і здатна задовольнити потреби навіть найвибагливішого любителя такого виду проведення часу. І не потрібно нікого переконувати, що під час такого виду змагань час минає швидко і приємно.

Настільні ігри – чудова нагода для світської зустрічі або сімейного вечора. Вони мають силу об’єднувати людей і змушувати їх поводитися спонтанно.

“Нова Ера” у світі настільних ігор

Великий вибір настільних ігор українською мовою пропонує одеське видавництво “Нова Ера”. Продукція видавництва орієнтована для дорослих та для дітей віком від семи років. Усі ігри “Нової Ери” характеризуються привабливою, продуманою графікою, простими та нехитрими правилами та, найголовніше, низькою доступною ціною. Настільні ігри від “Нової Ери” – гарантія чудового задоволення!

Найпопулярніші настільні ігри

Ось коротенький огляд ігор, які є найпопулярнішими у 2023 році.

1. Nanty Narking (Великі сподівання). Дія гри відбувається у Лондоні часів Вікторіанської епохи. На картах зображені відомі персонажі англійських письменників Чарльза Діккенса та Артура Конан Дойла. Правила доволі прості. Кожен учасник тягне карту і має виконати ті дії, які на ній вказано. Виконуючи вказівки грамотно і розсудливо, можна вибудувати цілі ланцюги подій. Для перемоги потрібно виконати вказану мету і при цьому слід завадити впоратися із завданням іншим учасникам.

2. МікроМакро Аншлаг. МікроМакро – це популярна серія корпоративних детективних ігор. Вбивче місто, перша частина із цієї серії, стала світовим хітом у 2021 році. А Аншлаг – це друга частина МікроМакро, яка також користується неймовірним попитом серед любителів настільних ігор. Учасникам гри пропонується карта Міста вбивств із 16 гостросюжетними детективними справами. Їхнє завдання – зануритися у роботу детективів і спільно розкрити найскладніший злочин.

3. “Кімната 25”. Кімната 25 – це гра для любителів гостросюжетних трилерів. Її учасники поміщаються у Комплекс із 25-ти кімнат. У цьому Комплексі дуже багато небезпечних і підступних пасток та лише один вихід. Учасникам потрібно знайти цей вихід, щоб вибратися із Комплексу живим.

4. Вище суспільство (High Society). Вище суспільство – перемагає у цій грі той, хто стане найбагатшим аристократом за ігровим столом. Для цього доведеться брати участь у торгах та блефувати, аби заволодіти предметами розкоші та обійти інших учасників у кількості набраних очок.

5. Новий ковчег. Ark Nova (Новий ковчег) – а у цій грі учасникам доведеться будувати сучасний природоохоронний зоопарк і заселяти його тваринами, які перебувають під загрозою зникнення. Для перемоги потрібно залучати спонсорську підтримку, займатися благодійністю та відпускати тварин у дику природу. Ark Nova – це новинка, яка стала хітом 2023 року.

Загалом на сайті gameland.com.ua представлено кілька сотень настільних ігор, різноманітних за жанрами та складністю. Грайте із задоволенням, адже це не тільки приємно, але й пізнавально та корисно.

Коментувати

Попередня стаття

Монастириські рятувальники у річці виявили тіло загиблого чоловіка

Наступна стаття

Як обрати акумулятор для квадрокоптера