Магазин ексклюзивного шоколаду Wander: солодкі подарунки на всі випадки життя

У магазинах є багато видів шоколаду: темний шоколад з високим вмістом какао, просто темний шоколад, молочний шоколад і білий шоколад.

На відміну від інших, білий шоколад не містить тертого какао. Отже, з чого складається білий шоколад і чим він відрізняється від чорного?

З чого роблять білий шоколад?

Як уже зазначалося, на відміну від молочного та чорного, білий шоколад не містить какао-порошку. Однак якісний білий шоколад містить какао-масло, яке відповідає за його шоколадний смак.

У менш якісних продуктах жир какао замінюють гідрогенізованим рослинним жиром, що значно погіршує смак білого шоколаду. Такий продукт можна вважати лише шоколадоподібним і зазвичай його виготовляють на великих кондитерських фабриках.

Тому справжній білий шоколад все ж таки краще шукати у невеликих крафтових магазинах, які пропонують якісну натуральну продукцію.

Крім какао-масла, білий шоколад також містить молоко і цукор. Також можуть бути смакові добавки, такі як шматочки сухофруктів, наприклад, полуниці, горіхи, кокосова стружка або подрібнене печиво.

Білий шоколад хорошої якості відрізняється своїм складом. Він повинен містити інгредієнти, необхідні для виготовлення шоколаду:
1. какао-масло;
2. молоко;
3. цукор, а у випадку зі смаковим шоколадом — різні види добавок.

Найякісніші білі шоколадні цукерки містять до 30-35% какао-жиру. Якщо білий шоколад містить гідрогенізований рослинний жир, то варто очікувати, що продукт буде набагато нижчої якості. Якісний білий шоколад можна впізнати як за складом, так і за кольором. Незважаючи на свою назву, білий шоколад повинен бути кремового кольору або кольору слонової кістки.

Поживні речовини

Їсти білий шоколад – це, перш за все, задоволення. Такий десертний продукт ідеально підходить для солодкого перекусу. Білий шоколад містить багато вітамінів: A, E, D, K, вітаміни групи B. Також він містить фолієву кислоту та цінні для нормального функціонування організму мінерали: кальцій, магній, залізо, фосфор і калій.

Білий шоколад і чорний шоколад – відмінності

Основна відмінність полягає в тому, що при виробництві білого шоколаду інгредієнт какао-порошок не використовується навіть найменше. З’їдений час від часу якісний білий шоколад точно не зашкодить, а позитивно вплине на наше самопочуття, сприяючи покращенню настрою.

Шоколадні подарунки на різні випадки життя

Шоколад – ідеальний подарунок, якому буде радий практично кожен. Це не тільки смачно. Шоколад підвищує рівень ендорфінів у крові, що сприяє покращенню настрою та додає енергії для дій. Сьогодні шоколадні подарунки – це не тільки класична коробка цукерок або плитка шоколаду, але, перш за все, різноманітні дивовижні шоколадні фігурки.

У магазині wander.boutique ви знайдете широкий асортимент шоколадних подарунків, які порадують своєю формою та неповторним смаком. Завдяки цьому шоколадний подарунок стає унікальним і його можна ідеально підібрати під інтереси одержувача. Тут пропонують різноманітні малюнки, форми та кольори виробів із шоколаду, серед яких ви обов’язково знайдете те, що до душі.

Коментувати

Попередня стаття

4 функции мясорубок, о которых вы не знали

Наступна стаття

Робота у Борщеві: свіжі вакансії за жовтень