Виготовлення меблів на замовлення: куди звернутися?

Компанія “Stim Group” на ринку корпусних меблів працює уже десятки років і має дуже хорошу репутацію. Всі проекти виготовляються за індивідуальними замовленнями замовника.

Пропозиція виробника адресована навіть найвибагливішим клієнтам, які цінують сучасні рішення та функціональність своїх меблів. Виготовлення меблів на замовлення у виконанні “Stim Group” включає в себе комплексні послуги у вигляді проектування, професійного виготовлення з високоякісних матеріалів та точної збірки меблів у вашому домі.

Звернувшись у “Stim Group”, Ви отримаєте:
1. Індивідуальний дизайн. Виготовлення всіх видів меблів на замовлення, за індивідуальними ескізами та нестандартних форм.
2. Професійне виконання. Виготовляючи меблі на замовлення, виробник орієнтується в першу чергу на функціональність, естетичність і міцність, тому ретельно підходить до підбору матеріали.
3. Швидкий монтаж. Виробник гарантує власний транспорт і швидкий монтаж меблів у вашому домі. Досвід у виробництві меблів гарантує високий рівень обслуговування.

Компанія «Stim Group» виконує на замовлення:
1. Меблі для кухні;
2. Меблі для дому;
3. Шафи-купе;
4. Офісні меблі для бізнесу.

Кухонні меблі на замовлення

Кухонні меблі повинні бути не тільки естетичними, але і практичними і стійкими до змін умов в часто жаркому і парному приміщенні. Плануючи кухонні шафи, слід використовувати кожен вільний сантиметр простору, щоб заховати всю техніку і насолоджуватися порядком.

Виготовлення кухонних меблів на замовлення користується великою популярністю завдяки якості меблів, їх вільному розташуванню та можливості розміщення навіть у найменш просторих кімнатах. Кухонні шафи з конкретними розмірами вибирають як люди, які живуть на горищі і мають справу з ухилами, так і ті, хто має велике приміщення і хоче підібрати обладнання відповідно до його розмірів і форми.

Завдяки виготовленню кухонних меблів на замовлення ви отримаєте індивідуальну конструкцію, вищу за стандартні шафи, що підходить для людей, яким потрібно більше місця для зберігання.

Офісні меблі на замовлення

Пропозиція від “Stim Group” включає виготовлення меблів на замовлення для будь-якої кімнати – не тільки для кухні чи ванної кімнати, а й для вашого дому чи офісу. Правильно обладнаний офіс підвищить ефективність роботи та зробить час, проведений в офісі, приємнішим.

У пропозиціях компанії є зручні меблі, виготовлені на замовлення, які забезпечують комфорт співробітників і дозволяють зберігати всі документи. Щоб столи та шафи прослужили багато років, їх виготовляють із міцних, стійких до пошкоджень матеріалів.

Пропоновані офісні меблі на замовлення поєднують в собі елегантний і сучасний дизайн з практичністю. Естетичний вигляд офісу – це один із способів показати клієнтам, що ваша компанія заслуговує довіри та розвивається.

У “Stim Group” ви можете замовити: столи прямі, кутові або прямі з надставкою, висувні ящики до столу, контейнери з полицею, дверцятами та нижнім ящиком, офісні комоди з різною кількістю ящиків.

Шафи-купе на замовлення

Містка шафа – незамінний предмет меблів у кожному домі. Тут можна зберігати одяг, побутову техніку, текстиль, іграшки та інші речі, які хочеться заховати і завжди мати під рукою. “Stim Group” виготовляє великі та маленькі шафи-купе на замовлення з різними видами обробки.

Для інтер’єрів, де особливо важливий простір, вам з радістю виготовлять шафи-купе на замовлення. Місткі та естетичні вбудовані шафи на замовлення також стануть відмінним рішенням для спалень та холів. Різноманітні корпуси, фасади та оздоблення дозволяють клієнтам замовити шафу-купе на замовлення, яка ідеально підійде до обраного стилю інтер’єру.

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині мер проявив недбалість і роздав 2,5 гектара землі

Наступна стаття

В Мілані на White Wedding Platform відбувся перший в історії спільний показ українських весільних брендів