Підготовка до ЗНО: як і де знайти хорошого репетитора?

Підготовка до ЗНО: як і де знайти хорошого репетитора?

Ваші іспити наближаються, і ви не впевнені, чи зможете впоратися? Вам важко дається англійська чи математика? Не знаєте, де шукати допомоги?

Вам потрібен онлайн репетитор з англійської мови чи репетитор для очних занять з математики?

repetitor.org.ua – це місце, де ви вирішите всі свої проблеми, і майбутні іспити більше не будуть для вас важким випробуванням! Понад 30 000 оголошень, розміщених понад 15 000 людьми, репетиторські послуги по всій Україні, а насамперед величезна різноманітність предметів – ось найбільші переваги порталу Асоціації репетиторів України.

Мета порталу забезпечити швидкий і ефективний контакт між викладачем та учнем чи студентом. Тут ви швидко знайдете допомогу у навчальних дисциплінах, які важко даються, і зможете впоратися з усіма труднощами в школі та університеті.

Функціональні можливості repetitor.org.ua

Кожен, хто хоче знайти репетиторів, може скористатися розширеним пошуковим механізмом, за таким алгоритмом:
1. Оберіть предмет і місце заняття;
2. Виберіть обсяг навчання (наприклад, середня школа чи підготовка до ЗНО/НМТ);
3. Виберіть освіту та досвід репетитора;
4. Виберіть відповідний діапазон робочих днів репетитора та ціновий діапазон.

Найбільшою перевагою порталу Асоціації репетиторів є концентрація вчителів усіх можливих напрямків в одному місці. Також великим плюсом є цінова політика. Вартість однієї години заняття зараз коливається в межах від 200 до 400 гривень. На порталі з легкістю можете підібрати фахівця і за фінансовим критерієм.

Репетитор онлайн

Електронне репетиторство стає все більш популярним способом поповнення знань, тому можливість швидкого пошуку допомоги є вирішенням будь-якої проблеми. Хтось поки що перебуває за кордоном, але планує повернутися в Україну і здавати ЗНО чи хтось проживає у сільській місцевості та не має можливості відвідувати очні заняття у фахового педагога.

Тому послуга репетитори онлайн сьогодні є надзвичайно актуальною для українських школярів. Репетиторство англійської? Удосконалюєте свої математичні навички? Покращуєте знання української мови? Ви знайдете це та багато іншого на repetitor.org.ua 24 години на добу, сім днів на тиждень, 365 днів на рік!

Сайт порталу також активно розвиває співпрацю з педагогами. Завдяки розширенню мережі контактів, тут розміщують свої оголошення найкращі та найкваліфікованіші вчителі та викладачі, які є гарантією професійної допомоги. Асоціація репетиторів прагне, щоб кожен студент знайшов те, що він шукає, тому максимально спрощує зв’язок з людьми, які можуть зняти стрес, пов’язаний з відсутністю знань під час іспиту.

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині за 2,6 млн. грн ремонтуватимуть дорогу до Глещави

Наступна стаття

Депутат Тернопільської районної ради попався на хабарі у розмірі 300 тисяч доларів