Speak Well School: швидке і ефективне вивчення англійської мови

курси англійської

Вивчення англійської може бути набагато легшим і приємнішим. Для цього достатньо спробувати метод навчання Speak Well School, і вже після першого місяця буде видно, як багато вдалося досягти.

З допомогою досвідчених викладачів англійська мова стане для кожного учня школи природним способом спілкування з іншими, а її знання буде сприяти розвитку професійної, шкільної чи особистої кар’єри. Як мовна школа, Speak Well School пропонує багато можливостей для вивчення англійської на різних рівнях.

Вивчайте англійську індивідуально або в групах

Пропозиція Speak Well включає два варіанти вивчення англійської мови – індивідуальні курси та курси, організовані в групах. Перший варіант стосується людей, які хочуть акцентувати увагу лише на своїх недоліках, які у мовній школі допоможуть заповнити на 100%. Індивідуальні заняття також проводяться у зручний  час в одній із шкіл мережі Speak Well.

Навчальна програма та рівень підбираються відповідно до навичок, завдяки чому можна ефективно покращити якість мовлення, аудіювання та письма англійською мовою.

Дуже зручним рішенням є також можливість скористатися онлайн-курсом англійської мови. Це ідеальний спосіб навчання для працюючих і зайнятих людей, які можуть вивчати та практикувати англійську у вільний час будь-де, де є доступ до Інтернету.

Типи навчання у школі Speak Well School:
1. Офлайн навчання;
2. Онлайн навчання;
3. Навчання з носіями мови;
4. Індивідуальне навчання;
5. Групове навчання;
6. Корпоративне навчання.

Англійська доступна для всіх

Вчитися ніколи не пізно, особливо коли мова йде про вивчення мов. Англійська мова може бути однаково зрозумілою і легкою як для дітей, студентів, так і для дорослих і людей похилого віку. У школі Speak Well School не встановлюють для своїх клієнтів жодних обмежень, а навпаки, відкривають для них багато нових можливостей. Курси англійської Speak Well, які проводять викладачі, адаптовані не тільки до рівня знання мови, але й до віку та інтересів учнів.

Переваги Speak Well School:
1. Міжнародний сертифікат;
2. Сертифікат про закінчення курсів;
3. Онлайн-навчальна програма;
4. Мобільний додаток;
5. Домашні завдання онлайн;
6. Контроль успішності навчання;
7. Гнучкий графік;
8. Онлайн підручник.

Навчання в школі відбувається не за жорстко встановленими освітніми шаблонами, а за індивідуально підібраними програмами. Загалом, Speak Well – це сучасна мовна школа, яка працює не заради себе, а для користі та блага своїх клієнтів. Кожен клієнт вирішує, як, коли і де ви буде вивчати англійську мову. Для цього у пропозиції є школи мережі Speak Well у найбільших містах України, а також зручні онлайн-курси.

Коментувати

Попередня стаття

Понад 2 проміле: у Тернополі водій “Мерседесу” за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу

Наступна стаття

Тернопільська “Нива” нікуди не переїде: офіційна заява клубу