Електросамокати для дітей та дорослих: переваги купівлі в Україні

електросамокат

Міста України потерпають через зростаючу кількість автомобільного транспорту. Проста поїздка на роботу може перетворитися на справжні випробування через дорожні пробки, ремонтні роботи.

Пошук місця для паркування також викликає проблеми. Тому багато хто шукає альтернативні засоби пересування. І одним із варіантів може стати електросамокат.

Чому саме електросамокати популярні в Україні

Сьогодні представлено багато типів засобів для індивідуального пересування. Але найбільша частка припадає саме на електросамокати. Чому так відбувається:

  • простота керування;
  • нижча вартість;
  • зарядка від звичайної розетки;
  • хороші технічні характеристики;
  • просте обслуговування.

Так, якщо розглядати різницю між електросамокатами для дорослих, купити які можна за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/electroscooters/naznachenie_dlya-vzroslykh/, і електровелосипедами, електросамокати дійсно коштують набагато дешевше, є досить компактними та дозволяють пересуватися на високій швидкості. А одного заряду батареї може вистачити на 30-50 кілометрів, залежно від моделі, ваги та ємності акумуляторів.

Переваги покупки електросамоката для дитини

Діти обожнюють цей вид транспорту. Електросамокати створені для веселих поїздок з друзями. На них можна розганятися до швидкостей 10-20 кілометрів на годину. Вбудована блютуз колонка створює веселий настрій. Музику на неї можна транслювати безпосередньо зі смартфона або смартгодинника.

Подорожуючи на електросамокаті, дитина вчиться основ управління транспортним засобом, вивчає елементарні правила дорожнього руху. Також володіння електросамокатом привчає до відповідальності. Адже будь-який транспортний засіб потребує догляду та ремонту.

Батьки, зі свого боку, можуть контролювати переміщення дитини та встановлювати заборонені зони, куди заїжджати не можна. Також підключення дитячого електросамоката до додатка дає змогу дистанційно обмежувати максимальну швидкість пересування та регулярно перевіряти, де саме знаходиться дитина.

електросамокат

Електросамокати для дорослих – повноцінний транспортний засіб

У країнах Заходу електросамокатами користуються не лише діти та підлітки, а й цілком дорослі люди. Переваги очевидні:

  • маневровість – можна легко об’їжджати дорожні корки;
  • можливість обирати коротші та приємніші маршрути – на електросамокаті можна проїхати парком або скверами, дихаючи чистим повітрям, а не кіптявою;
  • жодних проблем з паркуванням – електросамокат для дорослих складається та його можна занести прямо в офіс чи додому;
  • фізична активність та хороший настрій зранку;
  • немає потреби витрачати гроші на заправку.

На сьогодні в Україні можна купити самокати електричні багатьох відомих брендів: Acer, Ninebot, Like.Bike, YADEA, Xiaomi, Proove тощо. Якщо замовити самокат онлайн, вам гарантують оперативну доставку у будь-яке місто України. Продавець надає тривалу гарантію. У сервісних центрах можна замовити ремонт або купити необхідні аксесуари для ремонту та тюнінгу.

Коментувати

Попередня стаття

Водій в реанімації: на трасі Бучач – Товсте “Land Rover” в’їхав у металеву огорожу

Наступна стаття

Вночі у Кременецькій громаді горів житловий будинок (ФОТО)