Пилосос Bosch bgc21x350: огляд популярної моделі

Пилосос Bosch Bgc21X350

Пилосос вважається одним з найнеобхідніших предметів побутової техніки. Це робить очищення легшим, швидшим і ретельнішим.

Компанія Bosch пропонує покупцям сучасні високотехнологічні пилососи з різними можливостями. За привабливою ціною у магазині https://comfy.ua/ua/ ви зможете знайти пристрій, який точно полегшить утримання дому в чистоті.

Серед ряду моделей особливою популярністю зараз користується Bosch Bgc21X350. Про нього власне детальніше у нашому сьогоднішньому огляді.

Bosch Bgc21X350 – висока потужність і низький рівень шуму

Bosch Bgc21X350 – це пилосос з потужністю 600 Вт і контейнером для пилу об’ємом 1,6 л. Цей прилад використовує високоефективний повітряний фільтр, який вловлює навіть найдрібніші частинки пилу, алергени та кліщів із потоку повітря.Також однією з переваг цієї моделі є низький рівень шуму, що дуже важливо для сімей, де є маленькі діти.

Живлення від мережі

Зручний і компактний пилосос Bosch bgc21x350 просто підключається до електричної розетки, і він готовий до прибирання. Робочий діапазон приладу – 9 метрів, що цілком достатньо навіть для помешкань великої площі.

Контейнер для пилу: 1,6 л

Цей параметр, як і потужність, слід підбирати, виходячи з площі поверхні і ступеня забрудненості приміщень, які очищаються. Великий контейнер для пилу стане в нагоді для прибирання великих приміщень.

Особливості Bosch Bgc21X350:

Автоматична перемотка кабелю. Функція автоматичного змотування шнура значно підвищує зручність використання пилососа. Завдяки цій функції після чищення просто утримуйте кнопку на корпусі, і шнур автоматично втягнеться. Додатковою перевагою такого рішення є зручність перенесення пилососа.

Регулювання потужності всмоктування. Завдяки функції регулювання потужності всмоктування можна налаштувати цей пилосос під очищувану поверхню та ступінь забруднення. Завдяки цьому можна ефективно чистити тверді панелі, м’які меблі та ворсисті килими. Завдяки своїй універсальності, цей варіант буде добре працювати у домі, забезпечуючи велику зручність використання.

Легко спорожнити. Цей пилосос був розроблений таким чином, щоб контейнер із зібраним брудом можна було легко та зручно спорожнити. Просто слід від’єднати резервуар від пристрою та відкрити його над сміттєвим баком, щоб вилити все, що всмоктав пилосос. Це дозволить довше зберігати пристрій в чистоті.

Коментувати

Попередня стаття

На Підгаєччині у полі виявили тіло мертвого чоловіка

Наступна стаття

У Тернополі виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»