Молода співачка YARYSYA відзняла перший кліп “Міліметри” (ВІДЕО)

Молода співачка YARYSYA (Ярися) презентує дебютний трек «Міліметри».

Свого часу учасниця багатьох дитячих всеукраїнських конкурсів, серед яких – фінал національного відбору на Дитяче Євробачення, наважилася на вагомий крок розпочати свою авторську сольну кар’єру. 

«Востаннє на великому телеекрані мене бачили ще у далекому 2015 році маленькою дівчинкою. Це вже історія, шлях маленької Ярисі. Я виросла, а зі мною виросли цілі, саме тому  розпочинається шлях до розділу під назвою YARYSYA. Розумію, що він буде нелегким та тернистим. Проте я готова його пройти», – зізнається співачка.

Дебютну роботу «Міліметри» YARYSYA присвятила власним почуттям та емоціям. Написана ще у 2021 році, композиція чекала свого часу. Співачка впевнена: готова відкритися слухачеві саме зараз. У пісні оспівується той самий стан закоханості у вирі почуттів.

«Міліметри – це не просто трек, це моє особисте. Подібних історій кохання у житті, на жаль, трапляється багато. На моєму шляху була людина, якій я віддала своє серце. На жаль, для мене він був усім, а я для нього – просто  чергова гра. У відеороботі ми хотіли показати стан, коли дівчина розуміє, що з коханим немає майбутнього, проте не може відпустити і тоне у морі почуттів.   Пристрасть , кохання, біль, вибух емоцій – це мої «Міліметри», – детально розповіла YARYSYA.

Підготовка до відеороботи тривала декілька тижнів. Зйомки проходили у двох містах: Львові та Івано-Франківську одразу на чотирьох локаціях, серед яких була і пісочна студія. За словами співачки, у кадрі все вийшло естетично та сексуально, чого не скажеш про закулісся. Адже YARYSYA відверто поділилася – задля гарної картинки майже «купалася» у піску, який у результаті потрапив усюди, навіть до вух та рота.

Однак одними з найнебезпечніших кадрів стали танці у воді. Разом із партнером співачка робила різноманітні підтримки у мінібасейні, які не обійшлися без травм. Окрім того, що вода була неймовірно холодною, при одному з падінь YARYSYA вдарилася головою об бетонну підлогу. І вже постфактум дізналася, що отримала легкий струс мозку.

«Удар був дійсно сильним, у мене потемніло в очах. Команда зреагувала миттєво, за що їм безмежна вдячність. На жаль, я така людина, яка попри все за крутий результат та роботу. Тому трішки відпочивши, ми продовжили знімання. Вже після цього я з’ясувала, що таки мала струс мозку. Я не професійна танцівниця, а всі новачки знають, що шлях до класного результату – через травми та біль. Проте тепер маю досвід. Можливо, колись стану учасницею «Танців з зірками» після нашої великої Перемоги», – відверто поділилася співачка.

Посилання на стрімінги: https://e-muzyka.ffm.to/yarysyamilimetry

Instagram співачки: https://www.instagram.com/ta.yarysya/

Читайте також:
Пацанська вулична романтика від Коліна: співак презентує новий танцювальний трек “Оу Джи”

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Бучачі: свіжі вакансії за вересень

Наступна стаття

Робота у Борщеві: свіжі вакансії за вересень