Крістіна Присяжнюк презентує трек «Весна» від автора пісень для GROSU та Камалії

Крістіна Присяжнюк

Українська співачка Крістіна Присяжнюк презентує нову яскраву композицію «Весна». Автором композиції став колега по сцені, учасник вокального проєкту «Голос країни» МОРРІС (Андрій Хорисенко), який написав пісні для Камалії, GROSU та інших.

За словами Присяжнюк, композиція «Весна» має доволі цікаву історію. Адже була ймовірність, що її реліз взагалі не відбудеться у виконанні співачки.

«Ми не вперше співпрацюємо з Моррісом. І я отримала від нього пропозицію заспівати трек «Весна». Проте на той час вона була у ліричному аранжуванні, тому я не погодилася. Адже маю достатньо ліричних пісень у своєму репертуарі. Проте наполегливість Андрія зробила свою справу. Він дуже повірив у цей трек і підкупив мене фразою: «Я хочу, аби ця пісня жила». Під час студійної роботи ми вирішили зробити її більш танцювальною. Таким чином ми підкреслили позитивний вайб пісні», – зазначила виконавиця. 

Посилання на відео: https://youtu.be/wXzCvarvlT8?si=By6oaS0dB25AKfju

Основний меседж пісні «Весна» – прощання з холодною зимою, яка живе у серцях українців роками. Коли кожний з нас бажає почути, що люта зима скінчилася. А поки тільки близькі люди та їх любов рятують серце від мороку та холоду.

У moodvideo співачка, насолоджуючись першими теплими променями, зустрічає весну квітами та споминами. Окрім того, у відеороботі Присяжнюк розглядає сімейні світлини, де можна побачити її разом з сином та чоловіком. 

«Родина – це основне місце сили для мене. Я не уявляю свого життя без них. Тому найближчі є частиною моєї творчості. Ми знаємо, що весна – пора змін. Тому і у мене в житті попереду подія, яка відверто переверне моє життя. Зараз я готуюся до неї і обов’язково поділюся з усіма, як тільки це станеться», – таємничо натякнула співачка.

Окрім того, Присяжнюк розкрила секрет, що у майбутньому готує музичний проєкт на основі авторських дитячих колискових. 

Посилання на стрімінги: https://orcd.co/kp_vesna

Читайте також –
RIDNYI випустив трек «Вкрала ти», який вже співають мільйони (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Ялинка у Палаці піонерів: історія, як святкували Новий рік раніше від MyKharkov.info

Наступна стаття

Понад три проміле: у Теребовлі водій “Лади” за п’яну їзду отримав 17000 грн штрафу