Запальні та веселі: дует THE BLOSSOM презентує новий трек “Гулянки”

THE BLOSSOM

Український тін-поп дует THE BLOSSOM презентує слухачам свою запальну пісню “Гулянки”. THE BLOSSOM – дует двох близнючок Софії та Анастасії Морозових.

Дівчата багато років виступали під назвою “Карамельки” та брали активну участь у різних всеукраїнських конкурсах.

Відтепер співачки крокують творчим шляхом як THE BLOSSOM. А пісня “Гулянки” – їх дебютна робота під оновленою назвою.

“Ми вдячні Всесвіту та нашим захисникам та захисницям, що у нас є можливість створювати нові пісні. Ми хочемо, аби українські підлітки слухали нашу музику, надихалися нею. А їхні моменти життя асоціювалися саме з такими піснями”, – зазначили дівчата.

Відео: https://youtu.be/-_-LJD1RI3s?si=UoxG_C1d9lAMo9KR

Авторкою пісні “Гулянки” стала українська авторка та виконавиця хітів “Колихала” та “Душу” Oxana Trach. За її словами, для створення цієї композиції вона почала пригадувати себе у 15 років. Оскільки саме такий вік у Софії та Анастасії.

“Мені як авторці пісень надійшов запит на створення пісні. Основний меседж – аби вона була про молодь, яка не має кордонів, про веселощі та мрії. Я почала думати над настроєм та забарвленням свого треку. Тому поверталася і до власних відчуттів, коли сама була підлітком. Це той стан, коли у тебе попереду все життя, на порозі дорослішання. І ти не відчуваєш ніяких кордонів та рамок перед собою. Саме такий настрій ліг в основу пісні “Викрути”, – прокоментувала Oxana Trach.

Також THE BLOSSOM представляють і відеороботу до треку. Відео, відзняте у рідному Львові, насичене яскравими кольорами та позитивним настроєм. На початку близнючки з’являються на неоновому авто, а потім навіть дають запальний концерт. 

“Гулянки” на стрімінгах: https://bastiga.fanlink.tv/gulyanki

Читайте також –
Тільки голос та фортепіано: GEREGA презентувала ліричну версію пісні “Знову”

Коментувати

Попередня стаття

Ще 330 захисників з Тернополя отримають по 10 000 гривень на спорядження – Сергій Надал

Наступна стаття

Профілактика дитячого карієсу