На Підволочищині чоловікові порізали в автомобілі чотири колеса. Як покарали порушника?

порізані колеса

Підволочиський районний суд призначив покарання для мешканця краю, який односельчанину порізав чотири автомобільні колеса.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 20 березня цього року у селі Лисичинці Скориківської ОТГ, що у колишньому Підволочиському, а тепер Тернопільському районі, пише Тернополіс.

Ввечері, близько 23.00, місцевий мешканець після розпиття алкогольних напоїв порізав чотири колеса в автомобілі “Шевроле Авео”.

На порушника склали адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Власник автомобіля не зміг стримати своїх емоцій, тому в присутності поліцейських нецензурно висловлювався, за що теж отримав протокол про адміністративне порушення.

У судовому засіданні чоловік, який порізав колеса в автомобілі, визнав свою провину, розкаявся у вчиненому та пообіцяв, що подібне більше не повториться.

Відтак, дослідивши матеріали справи, Підволочиський районний суд постановив чоловіка визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 грн.

Щоправда, порушник також має сплатити судовий збір у розмірі 496 грн. Та й зрештою рішення про визнання провини є підставою для подальшого примусового відшкодування збитків, якщо він не відшкодує їх добровільно.

Слід зауважити, що чотири нових колеса для автомобіля “Шевроле Авео” зараз коштують приблизно 4500 гривень. Тобто не таке вже й дрібне хуліганство вчинив порушник.

А що стосується власника автомобіля, на якого також склали протокол за нецензурні висловлювання, то суд врахував обставини події та закрив цю справу у зв’язку з відсутністю складу порушення.

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові відкачували воду з підтопленого будинку (ФОТО)

Наступна стаття

У Шумську п’яний водій “Ауді” зіткнувся із “Ланосом”. Є травмовані