У Золотниках п’яний водій ВАЗу заїхав в електричну опору

село Золотники, дорога Городище-Зарваниця-Бучач

Теребовлянський районний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 6 лютого цього року у селі Золотники, що на Теребовлянщині. Ввечері, близько 20.00, водій автомобіля марки “ВАЗ” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електричною опорою, після чого транспортний засіб опинився в кюветі.

На щастя, обійшлося без травмованих. У результаті аварії автомобіль отримав механічні ушкодження.

Окрім того водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння як на місці події, так і у медичному закладі кермувальник відмовився.

На порушника склали адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій ВАЗу не з’явився, хоча був належним чином повідомлений про його дату, час та місце проведення. Тому справу розглянули за відсутності у залі засідань особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Теребовлянський районний суд постановив водія автомобіля ВАЗ визнати винним у вчиненні порушень, передбачених ст. 124 і ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Золотниках водійка автомобіля збила велосипедиста (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Заліщицькі рятувальники ліквідували пожежу господарської будівлі

Наступна стаття

Ініціативу мера Тернополя “Армія дронів для ЗСУ” підтримали на загальноукраїнському рівні