Мобільний додаток для ставок на спорт: як завантажити для Android та iOS

Мобільні додатки для ставок на спортивні події – це додатковий канал, який дозволяє букмекерам націлювати пропозицію на гравців.

Мобільні додатки від букмекерів

Багато досліджень показують, що на телефоні вже робиться більше ставок, ніж на комп’ютері. В онлайн ставках мобільна пропозиція відіграє провідну роль, і не дивно, що оператори орієнтуються на цей продукт.

Саме тому на українському ринку з’являються спеціальні програми. Наприклад, завантажити безкоштовний мобільний додаток https://mediateka.lviv.ua/parimatch-app/ досить просто, займе це лічені секунди. На мобільному додатку букмекерської контори Паріматч ви можете робити ставки на:
1. Футбол;
2. Хокей;
3. Волейбол;
4. Настільний теніс;
5. Гольф.

Завантаження мобільного додатку Паріматч в Україні цілком законне – додаток працює згідно з ліцензією, виданою комісією азартних ігор Кюрасао.

Мобільні додатки починають керувати нашим електронним банкінгом, онлайн-магазинами та платежами. Не відстають у цьому плані і букмекери – вони інтегрують мобільний додаток, щоб ви могли робити миттєві депозити через BLIK. У більшості випадків додатки від українських букмекерів працюють на iOS та Android. Завдяки цьому користувачі можуть встановлювати програми на пристрої iPhone, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi Redmi, Oppo та Vivo.

Як це працює і чому це зручно?

Букмекерські програми використовуються не тільки в телефонах, не можна забувати і про планшети. Адже це мобільні пристрої, які також працюють на Android та iOS. Коротко: програма для ставок — це програмне забезпечення для ставок на матчі. Програма (у мобільних пристроях) замінює класичну версію веб-сайту – вона, безумовно, більш читабельна, швидша та інтуїтивно зрозуміла, а також стає сумісною з вашим телефоном. Наприклад, ви можете отримувати сповіщення про результати матчів або розрахункові купони на свій телефон.

За допомогою мобільного додатку ви отримуєте повний доступ до компанії для передматчевих і live-ставок. Це також можливість керувати своїм рахунком, тобто вносити/виводити кошти. Найкращі додатки (Android iOS) також забезпечують прямі трансляції спортивних подій, пропонують інструмент виведення грошей і спеціальні мобільні бонуси + PUSH-повідомлення.

Мобільні додатки – Android та iOS

Дві найпопулярніші операційні системи на наших телефонах і планшетах – Android і Apple iOS. Саме для цих мобільних пристроїв букмекери готують додаток. Кращі оператори пропонують додаток для Android і iOS. Додаток для iPhone, тобто iOS, можна знайти в App Store, тобто магазині програм.

Завантаження програми для ставок подібне до завантаження будь-якої іншої програми. Однак у цьому випадку перед встановленням з’явиться повідомлення, у якому вам потрібно буде підтвердити свій вік. Ось і все – тоді просто встановіть програму відповідно до інструкцій, і через мить вона буде готова до використання на вашому iPhone.

Коментувати

Попередня стаття

Антисептики для домашньої аптечки: які вибрати

Наступна стаття

У Тернополі водій “Жигулів” за нетверезу їзду отримав 51000 гривень штрафу