Як і де скачати мобільний додаток Parimatch

За останні кілька років у мережі з’явилося безліч сайтів, що пропонують послуги геймінгу та беттінгу. Втім, одним із найпопулярніших операторів залишається Parimatch.

Це не дивно, адже сайт пропонує великий асортимент ігор та дисциплін, на які можна робити ставки.

Однак, щоб все це завжди було під рукою, потрібно завантажити parimatch. Проблем із цим немає, оскільки є повноцінні ліцензовані програми, які нічим не поступаються головною версією сайту. Саме про це і йтиметься далі.

Як і де скачати Паріматч

Немає нічого складного в тому, щоб завантажити та встановлювати офіційний додаток Parimatch на мобільний телефон. Розробники продумали повноцінні версії для Android/iOS, які працюватимуть без збоїв та багів. Завантажити офіційний додаток можна лише з офіційного сайту клубу Parimatch. Для цього необхідно:
1. Відкрити головну сторінку сайту казино-букмекеру.
2. Відкрити головне меню, натиснувши на відповідну іконку.
3. Вибрати розділ «Додаток для Android/iOS».
4. Прийняти пропозицію, яка з’явиться у спливаючому вікні. Воно потрібне для початку завантаження. Важливо, що файл спочатку буде розширення APK.
5. Після закінчення завантаження в меню телефону потрібно знайти файл під назвою «Parimatch apk».
6. Підтвердити команду «Інсталювати».

Важливо: у деяких випадках телефон може блокувати встановлення файлу, стверджуючи це “невідомим походженням документа”. У такому разі потрібно спочатку зайти в налаштування смартфона, а саме до всіх додатків. Вибрати вказаний файл та відкрити всі дозволи (вони вже вказані у вигляді списку в окремому меню).

Завантажити програму Parimatch для iOS можна як з офіційного сайту (за вказаною вище інструкцією), так і безпосередньо в App Store. У другому випадку запуск та інсталяція проводяться автоматично.

Як грати на телефоні?

Офіційна програма Parimatch для Android/iOS нічим не відрізняється від повноцінної версії сайту. Різниця тільки у зручності та мобільності, оскільки смартфон завжди під рукою.

Якщо у вас вже є обліковий запис та особистий кабінет на сайті Паріматч, у додатку не потрібно реєструватися повторно. Необхідно вказати вже наявні логін та пароль для входу. Вся інформація автоматично синхронізується.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, щоб завантажити та інсталювати офіційний додаток Parimatch для Android/iOS. Головне тільки це робити з офіційного сайту або з App Store. Повторна реєстрація також не потрібна, якщо у вас вже є активний обліковий запис.

Коментувати

Попередня стаття

У Мельниці-Подільській п’яний водій “Опеля” заїхав на клумбу і отримав 17000 грн штрафу

Наступна стаття

Набирає шалених переглядів у тіктоці: нова українська зірка Golubenko дасть сольний концерт у Тернополі