У Мельнице-Подільській громаді п’яний водій давав поліції хабаря

50 євро

У селі Урожайне Мельнице-Подільської громади водій автомобіля, намагаючись уникнути відповідальності за нетверезу їзду, спробував дати правоохоронцям хабар.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

У середу, 22 листопада, близько 23:40 наряд сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху в селі Урожайне Чортківського району зупинили автомобіль Mercedes-Benz. Під час перевірки поліцейські виявили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Намагаючись уникнути відповідальності відповідно до статті 130 КУпАП, водій спробував відкупитися від правоохоронців та кинув у салон авто іноземну валюту.

Проте це йому не вдалося. На місце події правоохоронці викликали слідчу групу. На водія склали протокол за керування у стані сп’яніння та спробу дати хабар, а це – стаття 369 ККУ. Триває слідство.

За нетверезе керування водієві загрожує штраф у розмірі 17000 гривень і за спробу дати хабар – також штраф у розмірі 17000 гривень.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, у Чорткові водій “Ауді” втретє за рік попався нетверезим за кермом і отримав 15 діб адміністративного арешту. 

Коментувати

Попередня стаття

Тадалафил – эффективный препарат для потенции

Наступна стаття

Нові технології та дослідження в галузі лікування глистових інфекцій