У Чорткові водійка “Сітроену” за їзду у стані наркотичного сп’яніння отримала 17000 грн штрафу

жінка за кермом

Чортківський районний суд призначив покарання для водійки, яка керувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Як зазначається у матеріалах справи, порушення було зафіксовано 18 травня 2023 року на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. Близько п’ятої години ранку при в’їзді у місто Чортків працівники поліції зупинили водійку автомобіля “Сітроен С3”.

Під час спілкування та перевірки документів правоохоронці помітили у кермувальниці явні ознаки наркотичного сп’яніння: тремтіння пальців рук, блідість обличчя, поведінка, що не відповідає обстановці. Огляд на стан сп’яніння проводився у медичному закладі у встановленому законом порядку. Висновок лікаря-нарколога – позитивний.

На порушницю склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого виду сп’яніння або під впливом лікарських препаратів).

Протокол направили для розгляду у Чортківський районний суд. У судове засідання кермувальниця “Сітроену” не з’явилася, тому справу розглянули без її присутності.

Дослідивши матеріали, Чортківський районний суд постановив водійку автомобіля “Сітроен С3” визнати винною у вчиненні порушення ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Читайте також –
У Дарахові зіткнулися два “Фіати”. Пасажир в реанімації

Коментувати

Попередня стаття

Автозапчасти из Европы: где купить и в чем их преимущество?

Наступна стаття

На Різдво та Новий рік комендантська година триватиме відповідно до графіку