У Підволочиську п’яна водійка автомобіля давала поліції хабаря

Хабарем 3 000 гривень жителька Волочиська намагалася відкупитися від адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Натомість, окрім адміністративного протоколу, нестиме ще й кримінальне покарання.

Про це сьогодні, 22 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від співробітників сектору реагування патрульної поліції селища Підволочиськ про те, що за порушення правил дорожнього руху було зупинено автомобіль марки ” Honda”. Спілкуючись з водійкою поліцейські помітили, що вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративного протоколу жінка всіляко намагався «залагодити питання», пропонуючи патрульним гроші. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за частиною 1 статті 369 (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або до чотирьох років позбавлення волі.

Окрім того, жінка нестиме адміністративну відповідальність за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП та порушення правил дорожнього руху – стаття 124 КУпАП.

Читайте також –
У Скалатській громаді внаслідок ДТП загинув мотоцикліст

Коментувати

Попередня стаття

У Кутківецькому лісі знайшли двох непритомних дітей

Наступна стаття

Технологічна винятковість та оптимізований сервіс преміум-бренду RENAULT