Тернопільська “Нива” в гостях програла одноклубникам з Київщини

У п’ятницю, 11 серпня, у матчі третього туру Першої ліги тернопільська “Нива” в гостях програла своїм одноклубникам із села Бузова Бучанського району Київської області.

Матч проходив у Бучі і завершився з рахунком 2:1 на користь господарів.

Тернополяни досить активно розпочали поєдинок і уже на стартових хвилинах зустрічі провели дві цікавих атаки. Втім, і пропустили також в дебюті зустрічі.

Досить суворим щодо тернополян виявився арбітр – уже на третій хвилині матчу за перше ж порушення з боку гостей показав жовту картку. Волохатий притримав рукою суперника і одразу ж побачив перед собою “гірчичника”.

А за кілька секунд за друге порушення (якщо воно справді було – ред.) суддя, не вагаючись, призначив пенальті у ворота тернополян. Повтору цього епізоду під час телетрансляції так і не показали.

Сергійчук відкрив рахунок з 11-метрової позначки – 1:0.

У другому таймі господарі поля зуміли подвоїти рахунок, на 61-ій хвилині відзначився Паламар – 2:0.

Здавалося б, вагома заявка на перемогу, але тернопільська “Нива” швидко відквитала один м’яч. На 66-ій хвилині Різник забив красень-гол, дальнім ударом із-за меж штрафного майданчика відправивши м’яч у сітку воріт суперника.

2:1 – такий хиткий рахунок протримався до кінця зустрічі. Тернополяни хоч і атакували, але забити другий гол їм не вдалося.

Ну, що ж, перша поразка у цьому сезоні. Після трьох турів в активі тернопільської “Ниви” 6 очок (дві перемоги і одна поразка).

А лідирують у Першій лізі “Нива” (Бузова) і львівські “Карпати”. Ці дві команди у трьох турах набрали по 9 очок.

Свій наступний поєдинок тернопільська “Нива” в гостях зіграє 15 серпня в рамках Кубка України. Суперником тернополян буде стрийська “Скала 1911”.

А 19 серпня у четвертому турі Першої ліги тернополяни вдома прийматимуть харківський “Металіст”.

Нива (Бузова) – Нива (Тернопіль) – 2:1 (1:0)
Голи: Сергійчук, 4 (1:0), Паламар, 61 (2:0), Різник, 66 (2:1)

Читайте також:
Галицьке дербі: тернопільська “Нива” здобула перемогу над “Прикарпаттям”

Коментувати

Попередня стаття

Росіяни завдали ракетного удару по Прикарпаттю: загинула дитина

Наступна стаття

На Зборівщині водій “Жигулів” в’їхав в електричну опору (ФОТО)