Все для більярду: як обрати та де купити потрібний інвентар

За останні кілька років люди все більше облаштовують різноманітні гральні зони в себе вдома. Особливо, зважаючи на доступність розваг та всіх елементів оформлення.

Чи не найпопулярнішим у цьому став саме більярд, який у нас в Україні вважають розвагою еліти. Наразі облаштувати ТТ-більярд можна прямо в себе вдома, купивши все необхідне в профільному магазині. Власне, про вибір інвентаря та місце покупки ми розкажемо нижче.

Як обрати інвентар для гри в більярд

Багато хто думає, що інвентар для більярду – це лише стіл, кий та шари. Проте це далеко не так. Загалом, до інвентарю відносять:

  1. Столи.
  2. Киї.
  3. Кулі.
  4. Світильники.
  5. Елементи інтер’єру (полиці, меблі, картини, годинники, тримачі тощо).
  6. Аксесуари (рукавиці, пенали для крейди, таймери тощо).
  7. Додаткові комплектуючі (сукно для столів тощо).

Кожен з цих видів інвентарю потребує детального підбору. Так, перед покупкою експерти радять звертати увагу на наступні нюанси:

  1. Тип гри. Загалом, є три види більярду – російська піраміда, американський пул, снукер. Від цього залежить як розмір столу, так і київ.
  2. Відповідність. Як уже зазначалося в попередньому пункті, є кілька видів більярду. А тому кий повинен відповідати столу й навпаки. Це саме стосується куль. Так, якщо їх обрати неправильно, вони можуть не вміщатися в лунку, або ж випадати з сітки.
  3. Обов’язкове обладнання. До нього належать трикутник для викладення шарів, пенал для крейди, сама крейда та підставки/тримачі для київ. Без цього все обладнання просто валятиметься на підлозі чи столі, від чого швидше втрачатиме свої властивості.

Важливо: купляти всі інші елементи інтер’єру необхідно лише тоді, коли ви плануєте створити справжню атмосферу більярдного клубу! Проте не слід забувати про сукно для столів, яке при активній грі швидко зношується та потребує частої заміни.

Де купляти

Придбати все необхідне для більярду можна в профільних магазинах. Одним з таких є інтернет-маркет TT-BILLIARD. Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Приємні ціни на все.
  3. Гарантія якості.
  4. Продаж як нового інвентаря, так і б/у, який значно дешевший.
  5. Швидка доставка та зручні способи оплати.
  6. Велика програма лояльності для зареєстрованих на сайті клієнтів.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, щоб облаштувати більярд вдома. Особливо, коли звернутися за допомогою до інтернет-магазину TT-BILLIARD.

Коментувати

Попередня стаття

Врятуймо життя: 27-річний військовий з Тернополя терміново потребує допомоги

Наступна стаття

COSMOLOT: лучшее казино с большими бонусами