Україна обіграла Боснію та вийшла у фінал плей-офф відбору на Євро-2024

гол Яремчука

Збірна України з футболу обіграла Боснію і Герцеговину у плей-офф відбору на Євро-2024.

Матч на стадіоні в боснійському місті Зениця завершився з рахунком 2:1 на користь підопічних Сергія Реброва.

У першому таймі команди діяли обережно та створили мінімум небезпечних моментів — не завдали жодного удару у рамку воріт.

Другий тайм розпочався у такому ж стилі. Втім, на 57-й хвилині Боснія зуміла вийти уперед: після прострілу з флангу м’яч рикошетом від захисника Миколи Матвієнка залетів у дальній кут воріт Андрія Луніна.

Після пропущеного м’яча збірна України почала діяти активніше, додала у швидкості, але створити щось змістовне біля воріт суперника не вдавалося.

Команда Реброва вдалося відігратися лише за п’ять хвилин до завершення основного часу. На 85-ій хвилині боснійці таки допустилися грубої помилки в обороні. Юхим Конопля з правого флангу зробив простріл у центр воротарського майданчика, де знаходилися відразу троє наших гравців. Роман Яремчук відгукнувся на цю передачу і відправив м’яч у ворота суперника.

А вже через три хвилини Яремчук відзначився асистом: виконав подачу на Артема Довбика, який головою відправив м’яч у ворота. Цей гол виявився вирішальним — збірна України перемогла з рахунком 2:1.

У фінальному матчі плей-офф за вихід на Євро-2024 Україна 26 березня зустрінеться з командою Ісландії, яка обіграла Ізраїль з рахунком 4:1.

Плей-офф відбору на Євро-2024. Півфінал

Боснія і Герцеговина — Україна 1:2

Голи: Матвієнко, 57 (автогол) — Яремчук, 85, Довбик, 88

Читайте також –
Чоловічі кросівки Adidas: якість та стиль на кожен день

Коментувати

Попередня стаття

Бережанський прокурор в Апеляційному суді оскаржив 17000 грн штрафу за п’яну ДТП

Наступна стаття

На Тернопільщині уламки ракети впали на територію приватного домогосподарства