За дискотеку у “Бункері” козівський підприємець отримав 34000 гривень штрафу

бар Бункер, Козова

34 тис. грн штрафу присудив Козівський райсуд підприємцю за організацію дискотеки 9 березня 2021.

Підприємець же вини своєї так і не визнав. Стверджував, що він просто проводив час із своїми друзями.

Про це йдеться у постанові суду від 28 квітня. Як пише у документі, чоловік організував дискотеку у барі “Бункер” у смт. Козова. Такі дії поліція кваліфікувала за ч.1 ст. 44-3 КУпАП “Порушення правил щодо карантину людей”.

Сам підприємець вини не визнав та стверджував, що того вечора він проводив час із своїми друзями, запросивши їх пограти на гітарі.

Утім суд, дослідивши надані докази вчинення вищезгаданого адмінправопорушення, визнав їх повними, безсумнівними, належними та допустимими, а працівником поліції під час складання протоколу було повністю дотримано вимог ст. 256 КУпАП “Зміст протоколу про адміністративне правопорушення”.

Як результат розгляду справи — суд визнав підприємця винуватим у вчиненні порушення за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та дав 34 тис. штрафу. Наразі рішення не набрало законної сили — підприємець  подав апеляційну скаргу.

Що цікаво, того ж підприємця намагались притягнути до адмінвідповідальності за організацію дискотеки ще двічі з початку року. Одна судова справа завершилась визнанням його винуватим у вчинення порушення та звільненні від відповідальності за малозначністю, отриманням усного зауваження. Інша — висновком суду про відсутність в його діях складу адміністративного правопорушення.

Читайте також:
Водій автобуса Бучач-Трибухівці виграв апеляцію і не буде платити 17000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі відбудеться всеукраїнський чемпіонат з мотокросу

Наступна стаття

Кубок України з футболу: історія, рекорди і цікаві факти