У Тернополі за торгівлю наркотиками єгиптянин отримав умовний термін

Умовне покарання присудили у Тернополі іноземцеві за продаж канабісу. Обвинувачений пішов на угоду з прокуратурою.

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пише Тернополіс. Фігурант справи – уродженець та громадянин Арабської Республіки Єгипет, одружений, із середньою освітою, безробітний.

Як випливає із матеріалів справи, 10 травня 2019 року обвинувачений домовився про продаж 0,79 грамів канабісу. Того ж дня його і продав, отримавши 350 грн. Такі його дії були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.2 ст. 307 КК, тобто незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут особливо небезпечного наркотичного засобу.

8 квітня 2022 обвинувачений пішов на угоду про визнання вини з прокуратурою. А 12 квітня суд цю угоду затвердив. Він визнав фігуранта винуватим у вчиненні згадуваного злочину та присудив узгоджене покарання. Йдеться про  покарання із застосуванням ч.ч. 1 і 2 ст. 69 КК України у виді 5  років тюрми без конфіскації майна та звільненні на підставі ст. 75 КК від відбування цього покарання із призначенням 1,5 року іспитового строку. Вирок уже набрав законної сили.

Коментувати

Попередня стаття

Гусятинська громада розвиває співпрацю з німецьким муніципалітетом

Наступна стаття

Інформація про найдорожчий тариф на воду в Тернополі виявилась фейком