У Тернополі злий чоловік обливав кислотою припарковані автомобілі

авто тернопіль

64-річний чоловік пошкодив чотири автомобілі – суми збитків у кожному випадку сягають близько 20 тисяч гривень.

У середині березня до співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити повідомлення від жителів обласного центру про те, що невідома особа обливала речовиною, ймовірно, кислотою їхні автомобілі, припарковані в дворах житлових будинків. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії на місці подій, вилучили речові докази.

Як інформують у прес-службі поліції Тернопільщини, загалом було пошкоджено чотири транспортних засоби. Усі злочини були скоєні неподалік один від одного на масиві «Аляска» у нічний період. На пошкоджених автомобілях поліцейські виявили сліди від невідомої речовини, схожої на кислоту, яка знищила лакофарбове покриття. Суми збитків у кожному випадку сягали до 20 тисяч гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили причетну до злочину особу. Це – 64-річний житель Тернополя.

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта та вилучили близько 3 літрів невідомої речовини, якою, ймовірно, зловмисник обливав автомобілі. Речовий доказ направлено на експертизу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до схожих фактів пошкодження чужого майна.

Читайте також –
Житель Почаєва добровільно здав у поліцію 7 гранат і гвинтівку

Коментувати

Попередня стаття

Сучасні крісла з підвищеним рівнем ергономічності

Наступна стаття

Жителя Мельнице-Подільської громади спіймали на незаконній вирубці лісу