65 бригада отримала від Тернопільської міської ради 30 «бойових пташок» – Сергій Надал

Мерія Тернополя передала 30 FPV-дронів нашим Героям-захисниками з 65 бригади. Дрони будуть нищити московських окупантів на передовій.

Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. За його словами, техніку закупили за зверненням командування бригади.

«На звернення командира 65-ої бригади, Тернопільська міська рада закупила та передала безкоштовно нашим Героям-захисникам 30 FPV-дронів. Дякую всім платникам податків з Тернополя. Завдяки Вам, мерія щоденно допомагає нашій армії. Нехай ці «бойові пташки» допомагають нашим воїнам нищити московську нечисть. Слава Україні!», – заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

24 липня мерія передала чергову партію FPV-дронів для спецпідрозділу Національної поліції, які зараз виконують бойові завдання на передовій.

Нещодавно, міська рада передала чергову партію fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic у військову частину, де служить багато тернополян.

Також на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про безоплатну передачу на баланс чотирьом тернопільським військовим квадрокоптери, тепловізори та камеру.

Читайте також –
Тернопільська міська рада у липні оголосила нові закупівлі для наших захисників – Сергій Надал

Коментувати

Попередня стаття

Який електроінструмент має бути у кожного господаря? Повний гайд для майстра по дому

Наступна стаття

Поблизу Тернополя у річці Серет виявили тіло загиблої жінки