У Ланівцях судили чоловіка, який через вікно заліз у будинок і викрав 2000 євро

злодій вікно

Три роки з половиною тюрми присудили чоловікові, обвинуваченому у проникненні в чужий будинок та крадіжку звідти 2000 євро.

На злочин він пішов, уже маючи за плечима кілька судимостей. Про це йдеться у вироку Лановецького районного суду від 25 листопада 2021 року, пише ternopolis.te.ua.

Фігурант справи – неодружений, із середньою освітою, тимчасово непрацюючий, раніше судимий, засуджений вироком від 18 грудня  2020 року Кременецького райсуду за ч.3 ст.185 “Крадіжка”, ч.1 ст.357, ч.3 ст.357 КК України “Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження” до покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Як випливає із обвинувального акту, випадок трапився 25 грудня 2018 року на вул. Лановецька у селі Піщатинці. Тоді обвинувачений розбив скло у вікні, проник у будинок та викрав із барсетки, що була в одній із кімнат, 2000 Євро, що на час вчинення злочину становило  63428 гривень.

Такі дії органом досудового слідства були кваліфіковані за ч.3 ст. 185 КК, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням в житло. Надалі обвинувачений пішов на угоду з прокуратурою. Її суд 25 листопада і затвердив. Він визнав чоловіка винуватим у вчиненні вищезгаданого злочину та присудив узгоджене покарання – 3 роки 6 місяців тюрми.

За сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання, призначеного за вироком Кременецького райсуду від 18 грудня 2020 року, більш суворим за даним вироком, остаточно визначив покарання у виді трьох років шести місяців в’язниці, зарахувавши частково відбуте основне покарання за вироком від 18 грудня 2020 року. Вирок поки що законної сили не набрав.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Кременця “LAND ROVER” збив велосипедиста. Потерпілий у реанімації

Наступна стаття

У Бучачі водій “Жигулів” за нетверезу їзду отримав 34000 гривень штрафу