На Гусятинщині п’яний водій “Таврії” збив мотоцикліста (ФОТО)

ДТП Яблунів

Свіжі тернопільські новини: на Гусятинщині 54-річний чоловік сів за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння і потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це сьогодні, 5 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У середу, 4 травня, близько 18:30 на автодорозі Гримайлів-Яблунів, неподалік автозаправної станції не розминулися автомобіль Таврія та мотоцикліст.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мотоциклом марки «Мінськ-125». В результаті удару мотоцикліст, 1977 року народження, отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Кермувальника авто затримали згідно з статтею 208 КПК. Йому інкримінують ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.

ДТП Гримайлів

ДТП Хоростків

Читайте також:
У Тернополі на базарі водій буса травмував 56-річну жінку

Коментувати

Попередня стаття

У Борщеві вночі загорілася вантажівка DAF

Наступна стаття

Ні дров, ні грошей: житель Підгайців став жертвою аферистів